Arkadaşlarınız ya da aile dostlarınız daha uygun olur..
Arkadaşlarınız ya da aile dostlarınız daha uygun olur..
merhaba, benim kızımın gittiği anaokulu, akşamları da cocuk kabul ediyor. bir fabrikanın vardiyalı calısan cocuklarına bakıyor. cocuklar aksam saat 6 gibi geliyor, oyunlarını oynuyorlar. yemeklerini yiyiyorlar, sonra ogretmenleri uyutuyor. saat 12gibi de almaya geliyorlar cocukları.
gunduz vakti, kızımı internetten izleyebiliyorum. aksamda izleniyor mu bilmiyorum.
basak cocuklar anaokulu/ ataşehir de
İstanbulda değilim.Fakat size tavsiyem her şirkete yada bakıcıya güvenmeyin.Neler duyuyoruz..Allah korusun..
Ben bu konularda kendim şahsen sorumluluk alamam..yani komşum arkadaşım dahi olsa..yan komşum bir gün çok ısrar etti ve 18 aylık oğlunu bize bıraktı,benim evim iki katlıdır,bir ara telefonum çaldı bankadan bir bayan aradı,onunla sohbet esnasında komşunun oğlu aşağıda kızımla birlikte..bir an 5 dakika konuştum ve arkamı döndüğümde komşunun oğlu merdivenin en üst basamağında gülümsüyor.Nasıl çığlık attım!!!anlatamam..korkudan ödüm patladı.Çocuğu basamaklardan aldım ve bir müddet kendime gelemedim.Komşuma gelince durumu anlattım.Ne dese beyenirsiniz..AFERİM OĞLUMAAA MERDİVENDE ÇIKMAYA BAŞLADI...ay benmi çok pipirikliyim..komşumu çok gamsız anlamadım...
www.zuzu.com.tr