Ben dümdüz bir insanım ne yaparım nede yapanın yüzüne bakarım,bana uzak Allaha yakın olsun aman aman.Gelemem öyle filim fırıldak işlerine ben.
Ben dümdüz bir insanım ne yaparım nede yapanın yüzüne bakarım,bana uzak Allaha yakın olsun aman aman.Gelemem öyle filim fırıldak işlerine ben.
Yapmam...
Yapmam.
Zaten böyle davranan insanlarla da iletişimimi keserim.
yapmam.
ama zamanında böyle bir karaktersizlik yaptım.
hala,yolda gördüğümde utancımdan yüzüne bakamadığım tek insandır kendisi.
İstediğime ulaşmak ve sahip olmak için emekse elimden geleni yaparım.Bizans oyunu ise asla.Ama aynı hedef için Bizans oyunu yapanların oyunlarını bozarım.
Tam bir kaypak insan tipi.Böylesi arkadaşım olmadığı için çok şanslıyım.Amacıma ulaşmak için herşeyi denerdim ama çalışarak.İnsanların helede arkadaşımın arkasından iş çevirerek değil elbette.Ayrıca hiçbir mertebe dostlarımdan daha önemli olamaz.
Yapmayız
maalesef böyle kişiler gördüm.
böylelerine KARAKTERSİZ denir bence
Bunun yapan ınsan nasıl bır karakter yapısındadır sizcee...
BOYLESINI YAPACAK INSAN OZEL BIRI OLMALIII .... NORMAL BIR INSAN BUNU YAPAMAZZ... VE BUNU BIR KERE YAPABILIR BANA BIR DAHA ASLA YAPAMAZ DIYEREKDENNN SILDIM DEFTERDENNN
Ben yapamadığım için holdinglerde barınamadım geldim kocamın yanına sığındım,kendi ofisimin kadını oldum
yapana da helal olsun derim valla, arkamdan fırıldak çevirmiş,emek harcamış o kadar fesatlanmış di mi ama