1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

kolum kanadım kalkmıyor

sizde durumlar nasıl

tam 1 hafta oldu sürekli uyumak istiyorum son 3 gündür gece 1 civarı yatıyorum sabah 9 da uyanıyorum hazarı okula bırakıp sürünerek yüzmeye gidiyorum

aylardır yüzdüğüm için o ilk günlerdeki yorguluğu atalı da çok olmuştu yani

yüzmekten eve geliyorum yemek yiyorum 3 de bi vuruyorum kafayı 6 da hazar gelince uyanıyorum

abartmıyorum nerdeyse her günüm böyle geçti

ama rahatsız oluyorum artık

annem bahar yorgunluğu havalardandır diyor ama ne biliim

ay ben depresyona giriyor olmiim arkadaşlar ya

hani derler ya üzerime ölü toprağı serpildi sanki diye bende aynen öyle oldum

bu arada yeni olumsuzluklar olmamasına rağmen mutsuzum huzursuzum içimde tuhaf bir sıkıntı var annemle bile mecbur olmadıkça konuşmak istemiyorum desem yeridir yani

offfff of inşallah geçicidir 1 hafta 10 gün felan devam ederde gidicem bi dokotora galiba çünkü bu halim ev halkını da üzmeye başladı artık

Re: kolum kanadım kalkmıyor

canim aliskanlik yapmis sende o uyku. once o saatlerde kendine baska bir mesgale bul. ne biliim mutafaga gir yemek yap en azindan.

depresyon diil sadece vakit bollugu diyorum ve seni kiskaniyorum

aycicek yazdı:
    canim aliskanlik yapmis sende o uyku. once o saatlerde kendine baska bir mesgale bul. ne biliim mutafaga gir yemek yap en azindan.

bence beni kıskanma neticede başıma gelenler malum

mutfağa girmiyorum çünkü tuhaf ama 6 aydan fazladır burdayım ama 1 defa olsun giremedim mutfağa daha kendi düzenimi arıyorum galiba allahtan annem de bu konuda tek bir istekte bulunmadı şimdiye kadar

Tülin-Hazar yazdı:
    aycicek yazdı:

bence beni kıskanma neticede başıma gelenler malum

mutfağa girmiyorum çünkü tuhaf ama 6 aydan fazladır burdayım ama 1 defa olsun giremedim mutfağa daha kendi düzenimi arıyorum galiba allahtan annem de bu konuda tek bir istekte bulunmadı şimdiye kadar
    her saniyesi cok dolu bir kadinin doya doya oglen uykusu uyuyan arkadasinin uykusunu kiskanmasi normal amaaaaa

Tulincim kesin kendi duzeninin ariyorsun. yani ben olsam arardim. .insallah gecici bir durumdur seninki. kendini fazla birakma.

ha bak yaz tatili geliyo sen istesende hazar seni birakmiycak uyumaya .

[quote]
    aycicek yazdı:
    her saniyesi cok dolu bir kadinin doya doya oglen uykusu uyuyan arkadasinin uykusunu kiskanmasi normal amaaaaa

Tulincim kesin kendi duzeninin ariyorsun.

aynen benimde eskiden 1 dakikam bile boş geçmezdi ve artık yaşadığım hayat beni sıkmaya başladı sanırım

ve evet kendi düzenimi arıyorum artık geçenlerde hüngür hüngür ağladım zaten nerde benim mutfağım benim salonum benim koltuğum benim lavobom diye

ama yok hiçbiri yooookkkkk

elimden bişey gelsede bu düzeni bozabilsem keşke ama sabır sabır diyorum hep sabır

inşallah bu günlerde geçecek

[quote]
    Tülin-Hazar yazdı:
    sizde durumlar nasıl

tam 1 hafta oldu sürekli uyumak istiyorum son 3 gündür gece 1 civarı yatıyorum sabah 9 da uyanıyorum hazarı okula bırakıp sürünerek yüzmeye gidiyorum

aylardır yüzdüğüm için o ilk günlerdeki yorguluğu atalı da çok olmuştu yani

yüzmekten eve geliyorum yemek yiyorum 3 de bi vuruyorum kafayı 6 da hazar gelince uyanıyorum

abartmıyorum nerdeyse her günüm böyle geçti

açıkcası duygularıma tercuman olmuşsun...
    yine sen dışarı çıkmak gibi bir eylem yapıyosun ben evde
    canım hiçbişey istemiyo bahar çarptı heralde pekte
    bahar gibi mevsim yaşanmıyor şu an ama
    bende mutsuzum huzursuzum
    allah hayırlara çıkarsınn.
    ama geçecekk..inşallah!

açıkcası duygularıma tercuman olmuşsun...
    yine sen dışarı çıkmak gibi bir eylem yapıyosun ben evde
    canım hiçbişey istemiyo bahar çarptı heralde pekte
    bahar gibi mevsim yaşanmıyor şu an ama
    bende mutsuzum huzursuzum
    allah hayırlara çıkarsınn.
    ama geçecekk..inşallah!

tülincim bende aynen sen gibiyim ama benimki hem mevsimsel hem ruhsal galiba.
    bugün kendime fıtamin aldım van e dey wumın (yeşim anlamsın diye türkçe yazdım )
    valla ilk günden hemen yararmı bilmem ama atom karınca gibiydim bugün bi şekilde

[quote]
    camomile yazdı:
    van e dey wumın (yeşim anlamsın diye türkçe yazdım )

yoh canım hiç anlaşılmıyo

alemsin varya füsun allah da seni güldürsün kızım ya attım kendimi koltuktan yeminle annem noluyo ya delirdinmi diyo

galiba banada vitamin şart gibi gözüküyo bakiim annemin solgar deposuna kesin bana göre bişeyler vardır

Ben de her sabah spordayım ama yine de yorgunum. Uyuma imkanım olsa sanırım uyurum ama Melis izin vermez.

Eskiden ben de çalışırdım ,şimdi çalışmıyorum ya her gün aynı geçiyor. Sanırım senin durumun da böyle bir şey. Monotonlaşıyor her şey... Bir şeyler üretmeyince enerjin de kalmıyor. Mutlaka bir uğraş gerek.

Bir de tabii dediğin gibi evini özlüyorsun, merak ettim (özel değilse) evini tamamen kapattın mı, yoksa annenlerde geçici olarak mı kalıyorsun?