kim bu? tayyip erdoğan mı?CemileZipak yazdı:
eee kim bu merak etmiyor musunuz?
kim bu? tayyip erdoğan mı?CemileZipak yazdı:
Dur Cemile; forum reyting yapmadan açıklamaCemileZipak yazdı:
Kım cemo ben ettım. senden komık bır cevap beklıyorum.(hıslerım ole dıyor)CemileZipak yazdı:
ediyorum bende ama soramadım acaba aynı kişiye mi aşık olduk diye korktumCemileZipak yazdı:
biri gercek biri platonik olmak uzere olur, hem de nasil olurYeşim_Yıldırım yazdı:
Cemile; konu konuyu açtı ; başlığı okuyunca aklıma geldi Bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olabilirmi? Yıllar önce bunu Murat'la tartışmıştık; ben olmaz demiştim, şimdi ne derim bilmiyorum Sen ne diyorsun bu konuda?
Forumuna reyting yaptırayım mı?CemileZipak yazdı:
biri gercek biri platonik olmak uzere olur, hem de nasil olurYeşim_Yıldırım yazdı:
Cemile; konu konuyu açtı ; başlığı okuyunca aklıma geldi Bir insan aynı anda 2 kişiye aşık olabilirmi? Yıllar önce bunu Murat'la tartışmıştık; ben olmaz demiştim, şimdi ne derim bilmiyorum Sen ne diyorsun bu konuda?
Ama aşk yanında, başka şeylerde, başka beklentilerde, aşkınla başka şeylerde paylaşmayı istedmezmi?
yesım,Yeşim_Yıldırım yazdı:
Dur Cemile; forum reyting yapmadan açıklamaCemileZipak yazdı:
askolsun ben dun forum actım
hatta soyle de dedım; yazmadın bıle buna
ben bu foruma soyle devam edıcem
kuresel ısınma evlımıdır? yoksa bosanmıs mı?
cınsellıgı ne durumdadır?
kuresel ısınmanın sevgılısı var mı ?
küresel ısınma erkek mı;erkekse, aldatır mı?
Kadında aldatıldıgı halde bosanmıyor mu?........
töbe de carpilcan ama kim merak ettim
Kocasindan baskasina asik olan cok kadin vardir ama bunu söylemeye kimse cesaret edemez.
Neden olmasin?
İlahi cemile demek ondan personal training istiyordun.
Canım benim arkandayım, iste yeter,ama önce bana kim olduğunu özelden yolla olurmu Söz kimseye söylemem...