2. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 36 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: keyif onerileri..

Yazını okuyunca; eskiden, ben beni kaybetmediğim günlerde, sabahları Deniz'i okula gönderdikten sonra, saat 7.30 da Bostancı sahile gidip, yürüyüp, hava soğuksa titreye titreye çay içip birar tost yiyip güne , çalışmaya başladığımız günler aklıma geldi

Eskiden, yağmur soğuk demeden, ailece yaptığımız toplu taşım araçlarıyla İstanbul gezileri aklıma geldi

Yazın; yaylaya çadır kampına gidip; gece korka korka çadır dışında bir yerlere gidip bir ağac arkasına tuvalet yaptığımız, gece yıldızlar altında (asla yıldızlar şehirde bu kadar yere yakın olmaz) kamp ateşi etrafında gitar eşliğinde söylediğimiz şarkılar, sabah gün ışırken yeşillikler arasında uyandığımız günler geldi aklıma

Tez zamanda silkelenip hayata dönmenin zamanı gelmiş

benimde canım cekti şimdi bu yazdıklarını ama nerde ne mekan uygun nede vakit var (benim var da ) eşim cok yogun calışıyo malesef....

Caddebostan sahilinde yürüyüş yapmak, yaz akşamları Fenerbahçe'de sahilde kahve içmek, Üsküdar Kuzguncuk arasındaki Seaword de denize bakarak kahvaltı yapmak, 2-3 günlük kısa tatillerde güneyde denize girmek.

4. Re: keyif onerileri..

sıcağa yakın ılık bir duştan sonra saçla başla uğraşmadan
    yaylıp izlenen bir filmin keyfi, sıcak kahveyle net karşısında olup bu sitede paylaşımın keyfi,ya da bir kitap okumanı keyfi..Bir de Karşıyaka D&R da oturup körfezi seyretmek ,ohhh
    vapurla gezmek, ...........

Şu anda bunlardan birini keyifle yapmaktayım

Lakin yatmadan önce sarımsak soyup zeytinyağ ve limonlu su ie kaıştırıp brokoli salatası yapmak zorundayım: neden mi?
    Çünkü brokolileri kaynatmış bulundum yemekten sonra Selin2i yıkayaym ortalık toplayayım soru hazırlayayım derken aha işte bu saat oldu kaldı mutfağa bir gittim brokoliler bana göz kırpıyor napcan beni napcan diye?
    Al sana keyif

Blog Girişleri
    1

su anda istedigim, Beyoglu'nda Mandabatmaz'da kahve icmek...

kopugunde gercekten manda batmaz sanirsiniz

6. Re: keyif onerileri..

güzel bir forum olmuş

luna_lovegood yazdı:
    1. sabah erkenden kalin..ama cooook erken. Dahagunes dogmadan. Once miniklerinizi opun ve sicacik yataginda ustunu ortun. Sonra sicacik bir kahve koyun kedinize ve kapppkaln giyinin. Balkona cikin ve ezan sesini dinleyin. Biraz da usuyeceksiniz ama olur o kadar..
    2. cok sevdiginiz arkadasinizi cagirin. sooyle guzel bir turk kahvesi yapin. bilmeseniz bile kapatin fincani kahve bitince, atsaniz bile eglenceli olur. yanina da 1 tane lokum koyun kahvenin. 1 tane ama.. olayin marjinal faydasi kacmasin sonra sohbet edin bol bol..
    3. Yine en sevdiginiz arkadasinizi yaniniza alin. Miniklerinizle beraber. Yasadiginiz sehrin en tarih kokan yerlerine gidin. Sultanahmet gibi, cikrikcilar yokusu gibi veya kemeralti gibi mesela.. Sanki o sehirde yasamiyormussunuz gibi hayretler icinde gezin oralari. Sanki bir daha gelmeyecekmissiniz gibi oradan hatira biseyler alin. Bol bol resim cekin. Sonra gidin en otantik bir kafeye, orada karninizi doyurun ve yine bol bol sohbet edin ayaklariniza kara sular inmis bi sekilde..
    4. Aksamdan yolluk kek ve tuzlu bisey yapin. Sabah termosa cay veya kahve koyun. Miniklere de meyve suyu veya sut. Atlayin arabaya ailece en rahat kiyafetlerinizle. Caniniz nereye istiyorsa gidin. benden soole bi balik yiyin once, veya canniz ne istiyorsa iste.. Sonra gidin o gece idarelik bir yere (biz ogretmenevine gideriz genelde tavsiye ederim hem ucuz hem temiz)sadece o gece yatmalik. Sabah kalkin ve doga icinde bi yerde kahvalti edin. Sonra adimbasi durarak evinize gelin. Yolda sarki soylemeyi unutmayin ama

Aklima gelenler bunlardi simdi. Paylasmak istedim

Bebek'te güneşe yüzünü verip oturmak....
    Gün batımına yakın boğazda yürümek. Işıkların yanmasını, koyu mavinin yavaş yavaş siyaha dönüşmesini izlemek. Boğazın kokusunu içine çekmek...

melisoli yazdı:
    Bebek'te güneşe yüzünü verip oturmak....
    Gün batımına yakın boğazda yürümek. Işıkların yanmasını, koyu mavinin yavaş yavaş siyaha dönüşmesini izlemek. Boğazın kokusunu içine çekmek...
    Boğazda günün ilk ışıklarını karşılamak, oturup bebek kahvede çay içmekte tam bir keyiftir Yıllar varki yapamadım

9. Re: keyif onerileri..

Bütün bu keyif dalgası içinde eşinizede bari bir kahvaltı hazırlayıverseydiniz de oda kıyısından köşesinden sabah keyfi yapabilseydi.

dalgaların kıyıya vuruşunu dinlemek, güneşin kızıl yelpazesini seyrederken gün batımında