bılenler bılıoo buılmeyenlerdfe bılsınn
artık bacınız calısıyooo...hemıde yat fabrıklasında
eve geldıgımde okadar toz falan varkıı
userımden cıkan toslardan bır kac yat tekne falan yapabılırımm.ısteyen olursa haberım olsunn
bılenler bılıoo buılmeyenlerdfe bılsınn
artık bacınız calısıyooo...hemıde yat fabrıklasında
eve geldıgımde okadar toz falan varkıı
userımden cıkan toslardan bır kac yat tekne falan yapabılırımm.ısteyen olursa haberım olsunn
sekerim burdan sana is cikmaz sen var git rusyaya su adami bul,kartimi ver
Roman Abramovich
adamin dunyanin en buyuk yatina sahip olmak gibi bi takintisi var,bizim seyhle yarisip duruyolar
Ben almayayım..
Evde bir tane var.. Deniz ve tekne delisi..
O yetiyor bana..
bu arada isin hayirli ugurlu olsun
Bodrum'a yerleşiyormuş, en büyük yatıyla..camomile yazdı:
Roman Abramovich
adamin dunyanin en buyuk yatina sahip olmak gibi bi takintisi var,bizim seyhle yarisip duruyolar
ayy yirim ben onu,bitirmismi o en buyuk yatini tuhhh seyda acikta kaldi
Smryna yazdı:
Bodrum'a yerleşiyormuş, en büyük yatıyla..camomile yazdı:
Roman Abramovich
yaptiran olursa biz de ailecek yangin ve guvenlik sistemlerini ucuza yapariz hani
saol canımm ...valla erkek ısı yapıom benn yaaa..kendımı bıle sasırtmıs durumdayım ehuheucamomile yazdı:
bu arada isin hayirli ugurlu olsun
ben size bişey anlatayım mı?
Anlatıcam.. Geçen yıl hadi tekneyle biraz dolaşalım dedik, çıktık.. Tabe bu Roman amcamızın teknesinin yanında dvede kulak..
Ben içerde uyumuşum, bir koya yanaşıyormuşuz, uyandım, bu arada da koy Cannes sahilleri mübarek.. İçeriden bakıyorum, görünmüyorum tabii dışarıdan, sahilde hatunlar el kol hareketleri, yavşamalar, balıklama denize atlamalar.. Mayo çıkarmalar..
yanaştık, hatunlar dizim dizim geliyorlar, teknenin çevresinde yüzüp, artistik hareketler çekmeye başladılar.. Ne diye sormayın, ayıp..
Teknede de tek hatun benim.. Ben çıktım, yani onlar beni gördüler, çil yavrusu gibi dağıldılar..
Kocam diyor ki, sen yeni mi farkettin, ben de gördün sanmıştım.. Oysa ben dışarı çıkana kadar hiçbir şeyin farkında değilim..
Şimdi düşünüyorum bu zat-ı muhteremin teknesinin çevresi nasıl olur acaba?
icin kotu senin onlar yatinizi parlatmaya geliyolardir