1. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 49 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Ankara Bahçelievler Yuvası ziyareti (Anneler gününde)/Acil mama ihtiyaçları var.

Arkadaşlar,

Geçen pazar bu yuvaya yine gittik, hiç iyi şeyler söyleyemiyorum. Birçok garip durum var, çocuklar için tehlike oluşturan bir dolu şey, şimdi bunları size sayıp moralinizi bozmak istemiyorum ama duruma nasıl çözüm buluruz düşünüp taşınmaktayız (

Özellikle Ankara'daki annelere bu yuvadaki bebeklerin mama ihtiyacı olduğunu, ellerinden gelecek birşey varsa esirgememelerini önemle rica etmek istiyorum.

------------------------------------------------
    Arkadaşlarım,

Bu saatte sitede Ankara'lı kaldı mı bilmiyorum ama anneler gününde Bahçelievler Yuvasına ziyaretimiz var, gelebilecekler birşey getirmesin destek çok fazla, haber vereyim istedim.

Adres: Bahcelievler 1. cadde, 17. sokak no:71

Sevgiler

Figen

Re: Ankara Bahçelievler Yuvası ziyareti (Anneler gününde)

evet figencim, bu saatte hala bir Ankaralı var ve ne yazık ki akşam 8' kadar çalışmak zorunda.pazar günü gelebilmeyi ve sizlerle tanışabilmeyi çok isterdim.ama bu hafta cumartesi ve pazar çalışmak zorundayım.ayrıca katılımın çok fazla olmasına çok sevindim.Görüşebilmek dileğiyle.

3. Re: Ankara Bahçelievler Yuvası ziyareti (Anneler gününde)

Figen'ciğim Kayınpeder ameliyat olmuştu bir iki gün önce çıktı eve. Bu yüzden orada olmamız gerekiyor. Ben gelemeyeceğim bu yüzden. Benim için de öp oradakileri olur mu?

Re: Ankara Bahçelievler Yuvası ziyareti (Anneler gününde)

Merhaba,

Annelerden çok annesizlerle kutladık dünü

DAha önce Şeker Bayramında gitmiştik o yuvaya. Yeni katılanlar olmuş, Dilek bizlerin kucağına gliyordu, Emre daha iyi yürür olmuş, Emrah boya vermiş yine çok sıcak, Figen zor konuşuyor, .......

Destek vern arkadaşlarla beraber saat 10:00'da yuvadaydık. Birçok yiyecek desteği geldi. Kullanılmış oyuncak, balon, .. onlarla dışarda oynadık, vakit nasıl geçti anlamadım. Yemek saati diye içeri aldılar. Bebeklerin yanına çıkmaya kendimde güç bulamadım. 4 aylık bebeği olan bir arkadaş o bebekleri emzirmek için gelmişti. Kendi bebeğini de onların yanına yatırmış dediler.
    Ne gönüller var değil mi??

Kalın sağlıcakla

Figen

BRAVO

NE KADAR GUZEL BIRSEY YAPIYORSUNUZ.
    YAZIN GELDIGIMDE BEN DE KATILMAK ISTERIM SIZE.
    HELE BEBEKLERI EMZIREN ANNEYE INANAMADIM,NE IYI INSANLAR VAR.
    ALLAH HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN

Sen bi gel de :)

Sen Ankara'ya gelecek ol, ben sana ne işler çıkarırım )

Figen

Tebrikler Figen,

Ne kadar büyük ve sevgi dolu bir kalbin var, Figencim...

Tüm çocukların sevgisini sığdırabilecek kadar büyük...

Kutluyorum seni arkadaşım...
    Aslı

Aslı'ya

Aslıcım,

Bu yardımların benim üzerimde ne çok olumlu etkisi var, anlatamam.

Ya yuvada anne-babalı çocuklarda var, onların durumu daha bir kötü ( Hem anne-babası var hem yok (

Ama bu yuva çok merkezi bir yerde, etrafta oturanların da durumu fena değil, o yüzden şanslı çocuklar

Ama hepsi sevgiye muhta, içim sızlıyor

Figen

Bahar'a

Baharcım, kayınpederin nasıl?

10. o ne güzel bir yürek öyle ...

Figen'cim anneler gününde böyle bir ziyaret ne kadar anlamli,
    o cocuklara sütünü veren anneye ne desem ...o nasil bir yürek öyle... o çocuklara ne versek bu kadar degerli olabilirki?...
    ÇEK yuvalarinda anne-babasi olan cocuk, anne-babasi olmayan cocuklardan daha fazla galiba...
    Bizde cumartesi Yakacik yuvasindaydik. bu yuvada 6-13 yas arasi çocuklarimiz var, arkadaslarin cogu erken giderek öglen saatinde onlara pizza götürdü birlikte yiyip ictiler. Sonra bahçede voleybol,basketbol yakan top oynadik, kucak kucaga,yanak yanaga resimler çektirdik. Çocuklarin resim çektirme konusundaki ilgileri inanilmazdi, birbirlerini iterek bizlerle resim cektirmeye çalisiyorlardi.
    Bir sonraki gelisinizde daha cok top, zipzip, toka sac bandi istediler, ayrilirken bize el salladilar gülerek...
    Ankara'ya sevgilerimi gönderiyorum...