Geçmiş olsun Nurdan'cığım.....
Geçmiş olsun Nurdan'cığım.....
Anneciğine çok geçmiş olsun Nurdan.
Kıvanç içinse üzülme.Son aylarda sıkıntılı günler yaşadın.Bir takım durumları kaçırmış olman çok doğal.
İşindeki olumsuzluklar,annenin hastalığı ve daha önce eşinin hastalığı tabiki yordu seni.
Tüm sıkıntıların bir an önce bitmesi dileğiyle,
Yaşadığın bunca sıkıntının arasında bu şekilde hissetmen çok normal. Ben de olsam, aynı şekilde davranırdım. Yapmıyacağına zaten inancın var, ama tedbirli olup, yazıları istemen de çok normal. Bu konuda kendine haksızlık yapma. Kıvanç bence seni anlamıştır.
Anne'nin hastalığı umarım daha iyidir. Kötü bir şey yok değil mi ?
Çok geçmiş olsun. İnşallah tüm gerginlikler bir an önce biter.
Sen temkinli davranmışsın, sonuçta kızın annesinin dediği gibi de olabilirdi kıvanç arkadaşlarından etkilenebilrdi, ama yine de oğlunla gurur duymalısın....
Annene de çok geçmiş olsun...
Bazen hayatımızda herşey ters gider ama sonunda bunlar da geçer ve sen birçok şeyi kaybettiğini düşünürken aslında pek çok şeyi de depoladığını anlarsın.(sabah sabah bunları nasıl yazdım ne demek istedim ben de bilmiyorum )
BU ARALAR YOĞUN OLDUĞUN İÇİN OĞLUŞUN SENİ ANLAR .
KOLAYMI HER AKŞAM 10 DA EVE DÖNMEK.
anneciğe geçmiş olsun nurdancım
sana da kuvvet dilerim bunca kosturman arasında..
vitamin takviyesi al, bol meyve ye ki dirençli kalabilesin..
cocuklara gelince..
onlar kapalı kutu..
ne zaman ne yapacakları belli olmuyor..
güven meselesi degil bu aslında.
olayı temize cıkarmak icin emin olmaya calısmak..
babayla farklı pencerelerden bakmıssınız ama baktıgınız yer dogru..
kolay gelsin arkadasım
Yok Nurdan bence kendine haksizlik etme... sen de guveniyorsun cocuguna ki karsidan ispat istemissin... kizma kendine bence sen cok iyi bir annesin. Kivanc da iyi bir cocuk (burdan anlattiklarindan cikariyorum)
sevgiler,
cigdem
Nurdan seni gördüğüme sevindim.
annen için üzüldüm, geçmiş olsun.
daha,yazının sonunu okumadan " yok bizim tanıdığımız kıvanç yapmaz " demiştim kendi kendime..
ee yakışıklı özürü haketmiş..
Eğer bana da sorsalardı bende derdim Kıvanç böyle bir şey yapmaz diye.Senin bize anlattığın Kıvanç zaten öyle şeyler yapacak bir delikanlı değil.
Annnene geçmiş olsun,daha sık uğra buralara özlüyoruz seni.
Annelik icguduleriyle bazen mantikli dusunemiyoruzki seker, acaba yapmismidiri mutlaka bir kenarda tutuyoruz . Bu yuzden kendine kirilipda kizma .
Bu aradan annecigin icin cok cok gecmis olsun, opuyorum seni ve yakisikliyi .