Bu foruma ilave ediver çok hoş olur.honan yazdı:
Tüm müzikleri bende var. Yarın ya siteye ya da sana gönderirim.
Bu foruma ilave ediver çok hoş olur.honan yazdı:
Tüm müzikleri bende var. Yarın ya siteye ya da sana gönderirim.
Çok beğenerek izliyorum bu diziyi.Hele Yassıada duruşmalarının olduğu ve idam kararlarının çıktığı bölüm harikaydı.
Tüylerim ürpererek izledim.
Şimdi de 70 li yıllara geldik.Her yönüyle çok güzel bir dizi.
ben izlemiyorum ama çok sevdiğim bi arkadaşım o kadar çok seviyorki diziyi her hafta özetini mutlaka geçiyor
ayy insan taş olsa dayanamaz, bu nejdet te amma nejdetmiş haa
hem ahmetten daha yakışıklı, bütün dizilerde(bu filmin senaryosuna bir el atalım yaaaaa) baştan ayrı yatan karı-kocalar sonradan birleşiyo,
örnek;
boran-sıla
mehmet-gümüş
sarp-ekin
....
bir kac kez izledim ama sonra bas roldeki kizin yuz ifadesindeki degismez huzun bana fenalik getirdi, tipki 1001 gecenin ilk 10 bolumundeki gulumsemeyen Sehrazatin ifadesi gibi
Denk gelirsem izliyorum... Takipçisi değilim...
ben çok seviyorum o diziyi ama kızın anne olmasına rağmen hala liseli gibi clveli cilveli konuşması sinirimi bozuyor,
ama masumiyeti tartışılmaz tabii..
bu arada eşim o adama sinir oluyor (ismini hatırlayamadım şimdi)
saçları uzayınca "hatırla sevgili deki kızın sevgilisine benzedin" diyorum, o akşam kestiriyor
Aynenhonan yazdı:
ben bu diziyi çok beğeniyorum. Bir sürü de izleyeniolduğunu düşünüyordum ama hiç adı geçmiyor anketlerde filan. Halbuki sadece aşk üzerine kurulmuş olan ve tüm olayların bunun etrafında geliştiği dizilerden sıkılıyor insa. Bu dizide hem aşk var hem de 60'lı yılların siyasi olayları. Ama çok hoş. Tavsiye ederim.
Ben dün akşam izledim.
Çok güzeldi.
ben o kimselerdenim...