lise arkadaşlarınızla görüşüyormusunuz.....
lise arkadaşlarınızla görüşüyormusunuz.....
Doğuma kadar birkaçıyla görüşüyordum sonra yolarımız ayrıldı, ama kalplerimiz bir, bide kayınvalideyle beraber olunca pek gidip gelinmiyor akraba ziyaretleri daha ön plana çıkıyo...bi offf offf çekesim geldi geri dönme şansım olsa gene o 3 yılı gözümü kırkpmadan okurum ama aynı arkadaşlarımla biz çok şey paylaştık...
her gün)
ayda 1 yemek..
ayda 1 dışarı çıkıyoruz.
haftada 1-2 cemiyette buluşuyoruz.
Ortaokuldan bile görüştüklerim var
Bazılarıyla...
Yaklaşık 2 yıl önce tesadüf sonucu bir arkadaşımı buldum.Böyle olunca zincirleme bir kaçına daha ulaştım.Ne kadar güzel bir duyguymuş...ama üzücü yanları da var tabii...çok çok sevdiğim bir arkadaşımı tarfik kazasında kaybettiğimi,bir arkadaşımın da şehit olduğunu öğrendim.Günlerce kendime gelemedim
Herşeye rağmen güzel, eskiden bir şeyler paylaştığın insanları bulmak,bilmek...
Evet tabii ki. Hepsiyle değil ama samimi olduğum iki üç kişiyle. Zaten ikisi karı koca.
Ben lise değil ama ortaokul arkadaşımla hala ve ailecek eşlerimiz dahil görüşürüz...
1991 yılında mezun olduk ve her ay görüşme kararı aldık. bekardık pastanelerde buluştuk, evlendik evlerimizde buluşuyoruz, çocuklarımız kaynaştılar iyice,
tayini çıkanlar oldu, boşananlar oldu...
her buluşmamımız da kahkahalar bitmez, hala lise hocalarımızı taklit ederiz, kim kimin sevgilisiydi hala konuşuruz.
bana ilaç gibi gelir.
bu ay bendeyiz.
tek üzüntümüz şu an Antalya Kumluca'ya taşınan arkadaşımızın MS olması ve hastalığının ilerlemesi.
ben iki arkadaşımla yalnızca telefonda görüşebiliyorum.hepimiz başka şehirlerdeyiz.şimdi sizleri kıskandım.