Eyke yazdı:
aaa ben ankarada gorduumde 38 beden gibi duruodun yaniliomuyum 5-6 ayda 4 beden sismanlamis olamazssin dime????
yok o zaman 40-42 idim. simdi tam 42 olmusum 40 olmuyor. soda da icicem ek olarak o da zayıflamaya yardımcı oluyormus.
Eyke yazdı:
aaa ben ankarada gorduumde 38 beden gibi duruodun yaniliomuyum 5-6 ayda 4 beden sismanlamis olamazssin dime????
yok o zaman 40-42 idim. simdi tam 42 olmusum 40 olmuyor. soda da icicem ek olarak o da zayıflamaya yardımcı oluyormus.
Omur, gercekten cok belli canim..Masallahin var..Boyle devam et..Alma birdaha..Sonra alinca ben bu kilolari nasil verecem diye forum acma karismam bak..Sitecek basariz orayi..
Ama bensana guveniyorum bir daha bu kilolar geri gelmeyecek.
yeterin be artik kilo kilo kilo rejim rejim rejim ne bu ya 5 kilo 10 kilo fazlasi olanlar yazmasin kardesim
siz evinize misafir gelmesini istememenin ne demek oldugunu bilirmisiniz ?
cunku o cok rahat ettiginiz kisa geceliklerden yada esofmanlardan cikip bleinizi sikna ve cikardiginizda gobek kisminda kirmiziliklar olusturan pantalonlarin icine sigmak zorunda hatta o sikan kotlarin icinde servis yapip oturmak zorunda kalirsiniz hanim hanimcik
yada siz evde oturmaktan ne kadar sikilsanizda disari cikmak istememek nedir bilir misiniz?
cunku gene kat kat giyinip nefes alamazssiniz ustune ustuluk cocuklar yorulup habire kucak istedikce siz zaten kendi kilolarinizi zor tasirken kanter icinde bide cocuk tasirsiniz kucanizda
siz her yemek yedikten sonra pisman olmak nedir bilirmisiniz?
ben cok iyi biliyorum acken yasasin diye oturdugum sofradan aglamakli kalkmak nedir
yemekten sonra mide bulantisi gecircek kadarp isman olmak nedir biliyorum
yeter artik
rejimlerinizden biktim
eminim cogumuz benzer boylara sahibiz 1.60-1.75 arasi
ama hangizni 80 kilonun ustunde?
ben 84 tum dun itibariyle kustugum tarti gerizekalisina baktigimda 87 yi gorunce soklar yasadim dahada sinirlendim
ben ki yemegi bu kadar seven hamburgerini bile opmeden yemege baslamayan omur
artik biktim
2 gece once yabanci bir kanalda bastan yarat programlarindan birinde adam 90 kilo vermis butun vucudu sanki cuval giymis gibi olmustu
kollarini bacaklarini gorseniz up uzun deriler sakriodu adamdan hepsini ameliyyatla temizlediler admain cektigi acilari anlatamam
ozaman dedim ya ben napioyorum insanlar ne hale gleyor
igrendim yemekten ama hala yiyorum dun tok olmama ragmen koca bir hamburger menuyu yedim
surda 20 kilo vermem gereken ama glein bana sorun
en acisdida 73 kiloya akupunktur ve doktor listelerimle dusmeme ragmen 1 senede butun kilolarimi geri almam en cok moralimi bozan sey oldu
simdi 80 kilo ustunu bekliyorum forumuma dierleri sussun lutfen
[size=x-large]su asagidaki foruma minedafnenin cevabini unutmuorum[/size]
yalnız kalacaksın ömür..
biz hepimiz diyet yapıp inceldik..hepimiss fıstık gibiyiz..
aramızda 80 üstü değil 70 üstü bile kalmadı.
----------------
Sevgilerle
MİNE VE DAFNE BERRAK-o artık 7 yaşında
saol mine beni bu kadar icten anlicani biliyordum
----------------
Ben 27 Tarik 29 ali 4 Omer 2
ama ama napiiim yaa...neymiş o 87 öyle..
yakışıyor mu sizin gibi güzel hanımlara..böyle birbirinizi kışkırtmayınız.
hemen kilo verinis..
biz birbirimizi iyiye doğruya yöneltmek için burada değil miyis..
gevşemeyiniss...diyete girinis...
caaanım hanımlarrr
öpüldünüsssss
----------------
Sevgilerle
MİNE VE DAFNE BERRAK-o artık 7 yaşında
sustummmm ama karnım ac olmasada canım bir seyler yemek istiyor bu ne yaaaa
O zaman ben hiç konuşmiim
Canım benim çok güzelsin bayılıyorum sana
isteyince veriliyo kilo bende doğumdan sonra 80 kiloydum bak şimdi 63 oldum
Zayıfladıkça güzelliğin belirginleşmiş...İncecik fotolarını beklioruz
kocaman mucukss
Kesinlikle farkediliyor.
belli olmaz olur mu?fistuk çok yakışmış ama o gül yanaklar da sana yakışıyordu.gülen yüzün hiç solmasın arkadaşım.kalbinin güzelliği yüzüne hep yansısın inşallah
ösledim kıs bu arada.bu taraflara gelirsen haberleşelim(sanki karşıda oturuyon ya )
Omur kutluyorum. Cok belli. Lutfen sonrasinda da dikkat et ve hep boyle neseyle, saglikla kal.
Sevgiler.
kesinlikle oluyor, istedigin kiloya kadar saglikla devam etmen dilegiyle