Bu kadarını köpekler yapmaz ne diyim
Bu kadarını köpekler yapmaz ne diyim
Aynı evde kimse hamile olduğunu anlamamış da çocuk ağlayınca mı anlayabilirlermiş. Yalan söylemiş bence. Allah ıslah etsin. Dünyanın çivisi çıktı derlerya aynen öyle işte
o kadını öldürebilirim :-x :-x :-x
aylin-ileri'ye katılıyorum 9 aylık hamile kadın nasıl farkedilmez ki ben yürüyen top gibiydim
gelelim olayın asıl yüzüne bu tür olayları duyunca bebeğim gözümün önüne geliyor ve bir insan ne şekilde olursa olsun evladına nasıl bunu yapar allahın laneti masumlara zarar verenlerin üzerine olsun
var yaaaaa elime bir geçseler allah'dan ölümü dilerlerdi :-x :-x :-x
içim yandı ya :-x :-x :-xzeynep215 yazdı:
aylin-ileri'ye katılıyorum 9 aylık hamile kadın nasıl farkedilmez ki ben yürüyen top gibiydim
gelelim olayın asıl yüzüne bu tür olayları duyunca bebeğim gözümün önüne geliyor ve bir insan ne şekilde olursa olsun evladına nasıl bunu yapar allahın laneti masumlara zarar verenlerin üzerine olsun
var yaaaaa elime bir geçseler allah'dan ölümü dilerlerdi :-x :-x :-x
Allah böylelerini diğer tarafta ızdırapların en kötüsüne boğar umarım :-x :-x
kimileri evlat sahibi olmak için bütün servetini döker kimileride böyle vahşice kıyar :-x :-x :-x
İNSAN OLAMAZLAR
Lanet olsun böyle insanlara. :-x :-x
Söylenecek söz yok. :-x
bu olayı yeni okudum şok oldum olaydan çok etkilendim ben kızımı bir gün görmedim ağladım o kadın 9 ay karnında taşıdı allah ıslah etsin başka ne diyim...