hiç düşünmediğiniz bi zamanda korunduğunuz halde hamile kaldınız.eşiniz aldırmanızı istiyor ne yapardınız?
hiç düşünmediğiniz bi zamanda korunduğunuz halde hamile kaldınız.eşiniz aldırmanızı istiyor ne yapardınız?
bu çok özel bir konu bence ve kimse başına gelmeden bilemez...yorum yapmak yanlış olur bana göre
İki çocuktan sonra zor bir durum gerçekten, ama maddi durumum iyiyse ve yardımcı olacak birileri varsa bebeği aldırmazdım.
Kürtaja karşıyım Ama tabii eşlerden birinin istemediği çocuğu dünyaya getirmek de çok doğru gelmiyor Maddi olanaklar yeterliyse, bakım sorunu yoksa yeni bir bebek çok güzel... Kaza değil sürpriz Ama tabii başa gelmeden bilemeyiz bu durumda ne yapılacağını, o anki psikoloji önemli, o yüzden siz içinizde ki sesi dinlemelisiniz
çook zor bir durum.
ama sanırım bebeğimin lehinde karar verirdim.
babanın da ileride böyle düşündüğü için pişman olacağından eminim.
dün arkadaşlarla konuşmuştuk bu konuyu sizlerin ne düşündüğünüde merak etmiştim.gerçekten yorumlanamayacak kadar özel olmuş..albatros5 yazdı:
bu çok özel bir konu bence ve kimse başına gelmeden bilemez...yorum yapmak yanlış olur bana göre
aldiramazdim gibi gelio,esim kurtaja karsi,bende..Allah kimseyi boyle bir karar vermek zorunda birakmasin cok zor,
aminhalide yazdı:
aldiramazdim gibi gelio,esim kurtaja karsi,bende..Allah kimseyi boyle bir karar vermek zorunda birakmasin cok zor,
"Ben ne istiyorum?" diye düşünürdüm...
O anki şartlara bağlı