2 yıldır maddi manevi yoğun mücadelelerim sonucunda dün çooook istediğim arabamı aldık...12 senedir ehliyetim var.Fakat eşimde her zaman 0KM yeni araba olduğundan cesaret edemedim,birazda müdana etmedim diyebilirim.
son 2 aydır ikinci el araba ararken eşimde maddi destek oldu ve olmuşken ikinci el olmasın masrafı olur dedi ve son karar olarak dün anahtar teslimi Honda jazz aldık.Arabama bu hafta içinde kavuşacağım nasip olursa ...Herşey iyi güzelde eşim dünden beri bir tavır aldı,söylediği sözlerden bir kaç örnek;İNŞALLAH ÇARPMAZSIN...!,ANİİ FREN YAPMA OTOMATİK ARABALARDA TEHLİKELİ OLABİLİR,ARABA ÇOK DİKKAT İSTER,SAKİN OL,BAK BURDAN ÇARŞIYA GİDERKEN ŞU ÖN CADDEDEN GİTME,HEP ARKA YOLLARI KULLAN,KAZA YAPARSAN ARABAYI KENARA ÇEKMEYE ÇALIŞMA YOLUN ORTASINDA BIRAK BENİ ARA,AAAA SEN YOLLARI BİLİYORMUSUN?KAYBOLMA SAKIN..Valla kafam şişti,ne Yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Cesaretimi kırıp beni korkutmayamı çalışıyor,yoksa elinde olmadan kaza yaparım diye korkuyormu?
Yarın ilk işim bir sürücü kursundan bayan hoca araştırmak olacak.Arkadaşlar otomatik araba ile ilgili tavsiyeniz neler,bana çok zor gelmiyor,sokaklarda o kadar çok bayan sürücü varki,benimde artık eşime kendimi ispatlamam gerekiyor..üstelik bu zamanda bir gereklilik,işime giderkende kolaylık olacak..Hayırlısı olsun..deneyimlerimi sizlerle paylaşırım artık..