boy 167cm kilo 58-59 değişken.ama doğum öncesi 53 idim.hedef 55 ama hedef için gayret 0 point
boy 167cm kilo 58-59 değişken.ama doğum öncesi 53 idim.hedef 55 ama hedef için gayret 0 point
Benim esas adım Giselle Bundschen (yersen)
yok
bende çok yemek yeyipte hatta çocuk doğurupta kilo alamyanlardanım boyum 1,71 kilomda 52 hamileyken 68 kilo oömuştum çok iyiydi bebek çıktı havam indi şimdilerdede kilo almaya çalışıyorum ama çayı azaltıp sigara içmezsem alırım bununda farkındayım aslında iradesizim...
boy:164cm,kilo 58 göbeğimde ve belim de yığılma var.maalesef reflü hastası olduğum için karın basıncını artıran sporlar da yapamıyorum. doğumdan önce 53 kilo sıkı vücuttum,artık vücudumu sıkılatıramıyorum.neolcek benim bu halim.. :-x :-x
Son 2-3 ayda 2-3 kilo almışım. Acilen vermem lazım. Böyle de kilolu değil ama mutsuz oluyorum. Yakında kurtulur, eski halime dönerim..
aynen bende öyleydim...yer yer kilo almazdım. 57 kilo ile doğum yaptım ve şu anda 57 kiloyum hala nasıl kilo aldığıma inanamıyorum.hele birde şu son bir ayda 54 e düşmüşken 57 oldum.boy 1.68 kilo 57 her an çıkabilirim çünkü büroda sürekli yiyorum...
Hayatta en büyük korkumdu ya çocuk doğurunca kilo alırsam diye.Bu yüzden hamileliklerimde hep formuma dikkat ettim.Yıllardır yediklerime dikkat ederim Eğer dikkat etmezsem bünyem müsait kilo almaya biliyorum.Şu anda 1.70 boy 54 kiloyum.Yazın sıcaklardanmıdır nedir 53 e kadar düşüyorum.55 kiloyu bi gram geçeyim hemen yediğimden daha az yemeye başlıyorum
Yorumlarınız ve dürüst cevaplarınız için teşekkür ederim.Anladımki bu sitenin üyeleri 3-5 kilo fazlalıkla yuvarlanıp gidiyorlar.
Benim boyum 1,63 kilom ise bu aralar 56 oldu.Yıllardır 50 kiloda idim.Son üç ayın içinde 6 kilo aldım.4 kilo versem iyi olacak.Bu aralar ekmeği azalttım bakalım.İnşallah veririm.