ben bekarlığımda hani şu çok yiyipte hiç kilo alamayanlar vardır yaa..onlardandım.her neyse şimdi yine 59 kiloyum.BOY:167 KİLO:59...
ben bekarlığımda hani şu çok yiyipte hiç kilo alamayanlar vardır yaa..onlardandım.her neyse şimdi yine 59 kiloyum.BOY:167 KİLO:59...
e güzelim sen çook iyisin maaşallah,
biz neyapalım ya
boy senle aynı kilo neredeyse görümcene yakın
ooff off yanmışım bennn !!!!
Boyum 1.50 şu anki kilom 3 aydır yaptığım diyetden sonra 51
3 ay önce 60 idim.
1.72 boy ve 52 kg idim... Sonra ilaclar falan filan 90 oldum... Simdi malesef 71 kgyum... Ama kesinlikle 90'dan iyidir...
ben bu ara kilo vermedim ama kendiliğimden sıkılaştım
boyum 1.75
kilom 64
1.70 boyundayım kilom 63
60 olmak için uğraşmaya başladım eğer olabilirsem tam süper olacak kanımca.
boy 1 60 kilo 55 çok şükür hamileyken 70 kilo olmuştum hamile olmadan önce 50 kiloydum şuanda ideal kilomda olduğumu düşünüyorum
Nisanimda cok zayifdim. Hatta yuzuk alirken bile kayinpederim azcik buyuk alalim cunku Hollanda'ya geldikten 6 ay sonra o yuzuk sana olmaz demisti.
Simdi nisanimda ki kadar zayif degilim cunku o zaman asiri zayifdim boyum 1,67 kilo 48 di.
Iki cocuktan sonra hala nisan yuzugum paramagima oluyor suanda 55 kiloyum. Rahmetli kayinpederim cok kizardi kendileri neredeyse 5 ogun yerdiler ben onlara ayak uydurmuyorum diye sikayet ederdi.
son derec saglikli ve guzel bir kilodasin.
Sayet bolgesel yigilmalarin yoksa hos gorundugune eminim.
Kendini surekli eskiyle kiyaslamak yerine elindekini sekillendirmeye calismalisin bence.
Bana gelince 164 boya 60,5 kiloyum ve hicte fena gorunmuyorum.
38 beden ustume oluyor.
Tuhaf eskiden bu kiloda 38 giyemezdim,sanirim yas aldikca vucut sekli degisyor insanin.
Daha geçen gün tartıldım.
62 kilo imişim.Boyumda 1.70 cm fena sayılmam galiba.