Salı akşamı 19.00 bana uyar.
Ortaköy ise yüzümde güller açtırır..
Üzerine sizinle muhabbet, Gökçe'yle tanışma...
Oh, hayat bu işte..
Salı akşamı 19.00 bana uyar.
Ortaköy ise yüzümde güller açtırır..
Üzerine sizinle muhabbet, Gökçe'yle tanışma...
Oh, hayat bu işte..
Şimdi ağlamaya başlıyacağım vallahi. Ne güzel bir ara Taksim falan demişsiniz yani 1 saat uzak kaldım programı kaçırdım yaaaa. Taksim olsaydı sadece tanışmak için bile olsa gelip sizlerle 1-2 saat vakit geçirebilirdim diye düşünmüştüm. Ben anadolu yakasında oturuyorum ve 2 çocuğum beni akşamları evde bekliyor.
Boşuna hayallenmeyim bare olmuyacak, ben hiç size katılamıyacağım di mi? Gökçe'yi görüp tanışsaydım bare yaaaa.
Hepinizi öpüyorum, bensiz eğlenip ne kadar üzgün olduğumu anmayı sakın unutmayın Ortaköy de e mi :-x :-x :-x
Salı akşamı ok.
Ortaköy fikri süper.
Geçen hafta buluşma formu açan arkadaşım Dilek-caliskan'a haber vereyim bari.
Biz onunla kol kola girer geliriz.
aslında ortaköyü ben mekan olarak hep bodruma benzetiyorum gökçe için pek değişik olmayacak boğaz manzarasını saymazsak( oda sayılmayacak gib değil ama) bana uymak zorunda ortaköy. gelemezsem çatalarım. oralardan eve nasıl dönerim oda ayrı bir mevzu.
ıhım ıhm ataşehirden gelen olcek mi acaba
8 mayıstan sonra müsaitim ancak ((
Takılın, takılın kafanıza göre bakalım, sonra da bize anlatırsınız maceralarınızı......
arkadaşlar taksim olsun o zaman yani siz bilirsiniz ama merkezi olması açısından iyiydi.her yere araç var.sibel(eylül-ege)i de tanımış olurduk.
gene son karar sizin bana her yer uyar
Neslihan ve bana da rahat olur. Ayrıca Mine'nin evine de yakın. Ne dersiniz. Taksim yapalım mı?
Elif Dönmez Şahin sen ne dersin? hem senin iş yerinden de yakın kolay olur?
Sibelin işyeri Taksime çok yakın,eğer taksim yaparsak gelebilecek..
bana taksim uyar..
Süpersiniz vallahi, aklım siz de kalmamış olur. 1 saat de olsa görmek istiyorum hepinizi.