1. Sayfa - Toplam 15 Sayfa var 12311 ... SonuncuSonuncu
Toplam 148 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ/REZERVASYON YAPILMIŞTIR/BU BİR MAYIS BULUŞMASI DEĞİLDİR

Arkadaşlar rezervasyon yapılmıştır. Bilgilerinize,

----------------------------------------------------------
    Arkadaşlar bu bir mayıs buluşması değildir. Mayıs genel annecocuk buluşması yapılacaktır. Bu sadece Gökçe geldiği için ufak bir buluşma tertibi. Yine annecocuk buluşması tabiki ama genel, herkesin görüşü alındığı, kayıt formu açıldığı gibi bir buluşma değildir. İsteyen hem ona hem buna katılabilir. Gelemeyenler ben sizlerin yüzünü göremeyeceğim akşam vakti oralara gelemeyeceğim diye üzülmesin. Mayıs buluşması ile tek bağlantısı annecocuk toplantısı olmasıdır. Hepsi bu.

Sevgilerimle,

--------------------------------------------------
    Şu ana kadar kesinleşen bilgiler:
    Yer: Taksim
    Zaman: 04.05.2004 Saat:17:30'dan sonra Limonlu Bahçe
    --------------------------------------------------
    Arkadaşlar, Taksim'de beğendiğiniz bildiğiniz şık bir yer var mı? Eğer varsa lütfen yazın. Çünkü bugün yer konusunu halletmiş olmamız lazım. Bu arada bildiğimiz bir yer olarak Caffinet'i bir kenara yazdım zaten.
    Fakat eğer İstanbul'un geçmişini andıran yani Gökçe'nin İstanbul'da olduğunu farkettirercek bir yer biliyorsanız lütfen bunlarıda yazın olur mu?

Benden istediğiniz ayrıca birşey varsa onu da yazın arkadaşlar.

Sevgilerimle,

----------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar hepimizin çalıştığı malum. Bu yüzden ya akşam ya da pazar günü hazır Gökçe geliyorken buluşalım mı?

Avrupa yakası sanırım Gökçe'nin genel tercihi olacak. Bu yüzden ya boğazdaki şu erguvan kokulu vapur sefalarımızdan yapıp adalara çıkartma yapabiliriz ya da Bakırköy'e gidip hem ucuza alışveriş yapıp gezebiliriz, bir kaç kadeh de atabiliriz.

Farklı düşüncede olan arkadaşlar da lütfen yazın. Ben herşeye uyarım.

Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ

akşam buluşmaya varım,ayın 2 si pazar doluyum,ertelemem imkansız...

3. Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ

gökçeye uyarsa bende haftaiçi akşama varım arkadaşlar şöyle taksim civarlarında felan

Bu hafta sonu zor.Herkes çalışıyor madem önümüzdeki hafta öğle yemeği tertiplesek orta noktada !

5. Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ

bana herşey uyar, bursaya gel deseniz gelirim kem kamuran la cemileyide görürüz di mi

6. Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ

bende isteremmmmm banane bende gelicem ama pazar olmaz eşimgelecek.
    hafta içi akşam olmaz mı?

Gökçe Serhan'da İstanbul'a gelecek mi? Yoksa sen ve minnoş mu bizlerlesiniz?

Bu arada mynetten baktım akşam olarak salı ve perşembe günü daha sıcak görünüyor hava. Ne diyorsunuz?

Akşam olacaksa ve madem karşıdan da gelen olacak. O halde sanırım boğaz uygun oalack öyle mi?

hafta içi akşam..

salı akşam 19.00 dan sonra taksim de caffinete ne dersiniz..çoğunluk biliyor ya o yüzden...

orada bir şeyler atıştırıp başka yerlere kaçabiliriz..tenha olur,yayılırız...

çoğunluk isterse Fıratla konuşurum...

9. Re: KÜÇÜK BİR BULUŞMA TERTİBİ

ben akşam olan hiç bir organizasyona uyamıyorum ne yazık ki .şule de de öyle olmuştu . maalesef Lara bensiz uyumaz ve erken yatar .

bir öğlen anadolu yakasına geçersen o zaman güzel bir yemek yer sohbet ederiz .
    yoksa

Re: hafta içi akşam..

ben aslında ortaköy derim ama üşümekten korkuyorum bu bahar havasında o yüzden caffinet dediydim...