Ben de geçtiğimiz ay aldım Mert'in ilk parmak boyasını...
Yere bir muşamba yayıyorum ve hiç karışmıyorum yaptığına...
Renkleri karıştırması iyidir Meriç...
Hangi renkleri birleştirirsen ne çıkar daha çabuk öğrenir.
Ben de geçtiğimiz ay aldım Mert'in ilk parmak boyasını...
Yere bir muşamba yayıyorum ve hiç karışmıyorum yaptığına...
Renkleri karıştırması iyidir Meriç...
Hangi renkleri birleştirirsen ne çıkar daha çabuk öğrenir.
bizde geçen eylül ayında tanıştık malum boyalarla oğlum şu anda 3,5 yasında ilk gün tüm kıyafetlerimiz bir renk cümbüşüne girdi halende renkler bir birine girmeye devam ediyor fakat oğlum çok mutlu
aktivite önlüğü diye bişey almıştım ben hazara uzun kollu önü de cepli yerlere akmasın diye çok işime yaradı ben carrefour dan aldım ama biçok yerde de satılıyor en azından kıyafet kirlenmiyor
plastik masa da almıştık önceden hamurlarla oynasın diye kenarları yukarı kıvrık yerlere dökülmüyor böylece çok rahat
önüne a3 boyutlarında büyük kağıt koy el baskısı falan yapsın bayılır
Birce de Mert de hiç önlükle çalışmadı Tülin...Tülin-Hazar yazdı:
aktivite önlüğü diye bişey almıştım ben hazara uzun kollu önü de cepli yerlere akmasın diye çok işime yaradı ben carrefour dan aldım ama biçok yerde de satılıyor en azından kıyafet kirlenmiyor
plastik masa da almıştık önceden hamurlarla oynasın diye kenarları yukarı kıvrık yerlere dökülmüyor böylece çok rahat
önüne a3 boyutlarında büyük kağıt koy el baskısı falan yapsın bayılır
Batıyor üst başları ama olsun.
Hatıra olarak saklayım bari önlükleri.
Alelade bir kırtasiyeden aldım ben, Jovi marka özellikle tavsiye etmişti, sağlığa zararlı olmaması sebebi ile.sevincnaz yazdı:
Bu parmak boyasını nerden aldın Meriç? Gerçi ben ıspartada bulamam ama internetten belki bulurum.
Bneimde oglanların yıllıklarında el ve ayaklarını parmak izi kısmı boş kaldı.Neyle boyayacagım diye düşünüp durudum.Bulursam alayım bende.
hımm, iyi fikircamomile yazdı:
mericcim sey yap hani boyle yagli boya yaparken kullandigimiz paletler var ya ona kullanacaginiz kadar az az koyup kullanabilirsiniz.
Bunu mutlaka deneyelim, çok ilgisini çekecektir kesinliklee.aytekin yazdı:
...Hangi renkleri birleştirirsen ne çıkar daha çabuk öğrenir.
En önemlisi de bu zaten, mutlu olması... şükür kolay çıkıyor boyalardeep48 yazdı:
bizde geçen eylül ayında tanıştık malum boyalarla oğlum şu anda 3,5 yasında ilk gün tüm kıyafetlerimiz bir renk cümbüşüne girdi halende renkler bir birine girmeye devam ediyor fakat oğlum çok mutlu
Tülin'ciğim,
çok teşekkür ederim, çok iyi önderiler gerçekten, öyle bir masa gerçekten lazım ama artık nereye sığdıracağımı şaşırdım, oyuncak sağdığı o işi belki görür ama fena kirlenir diye ben de cam sehpayı tahsis etmiştim. Bakalım aslında çok lazım olacak, bir çaresini buluruz artık plastik masanın.
Meric benim selin bayiliyor parmak boyasina biz mutfagin masasinin üstünde yapiyoruz beraber babasinin eski gömleklerini giydiriyorum ona istedigi gibi batiriyor cok güzel resimler cikiyor ortaya anliycan keyifli harika bir sey