ravide yazdı:
23 nisanda kapadokyadaydım gezdim gördüm büyülendim geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. Çok güzeldi.Kaldığımız yer Ürgüp de ASSIANA HOUSE kaya ev idi.http://www.assianahouse.com/tr_index.html
Sahibi Mevlüt Bey ve Suna Hanım çok kibar,konuksever ve iyi bir şekilde ağırladılar bizi.Mevlüt bey bizi karşıladığında evinize hoş geldiiz demişti.Gerçekten evimizde gibi hissettik kendimizi.
Özellikle kaya oyma evler, eski Rum evleri ve ortam büyüleyici idi.Kiliseler çoğunlukta idi.Ama nerdeyse hepsindeki resimlemeler insan eli ile yok edilmiş.Yani kendi tarihimizi yok etmişiz.Muhtemelen daha gezmediğim yerleri de vardır.Mesela soğanlı ve ıhlara çıkışından sonra Aksaraya giderken gördüğüm Yaprakhisar, Nar ve Hacıbektaş,Gülşehir.
Bir daha kısmet olr gidersem buraları da gezmek istiyorum.
Ayrıca Avanos ta çömlek üzerini çok ince işçilikle,tarihi figürlerle boyuyorlar.El emeği göz nuru gerçekten.Suna hn'ın bir arkadaşı yapıyordu bu işi onunlada tanıştık ve tabiki sipariş testi ve çanağımızı da verdik. Bizim için güzel birşey yapacağını söyledi.Resimleri var yüklemeyi öğrenince o resimleri de sizlerle paylaşacağım.