Evet arkadaşlar uzun zamandır yoktum,
İstanbuldan Antalya'ya dönüşüm muhteşem oldu tabii,
sevgili kocamın süprizleri sayesinde!
Biliyorsunuz benim İstanbula gelmeme 3 gün kala ev tutmuştu.Ve ben bu 3 günde eşyalarımı toparlamak,diğer tutulan evde kaba bir temizlik yapmak zorunda kalmıştım.
Neyse gece 11 gibi eve geldik,tabii o taşıdıya evi,ev perişan ben ayakkabılarımı çıkardım ve başladım önce çocukların yataklarını yorganlarını bulmaya ee yatacaklar yastık yorgan yok ortada,düşünün halimi.
Gece 2 felandı herhalde yattım.Ertesi gün bi baktım yeni alınan mutfak masasının metal ayakları ortadan lehimli.
Naptın sen?
Boyumuza göre ayarlattım.(İyi halt ettin.Bacakları kestirmiş,masanın boyunu kısaltmış)
Kaynak yerleri görünüyo çirkin çirkin.
Salonda zigon denilen sehpalarım var,spor model çok hoş,
onları toparladım iç içe sokucam yok girmez,önden denedim yok,çevirdim yok.Anaaaa bi bakarım ki onların da ayaklarından kestirmiş,hepsi aynı boy.
Naptın sen?Eee iç içe geçmiyor bunlar?
Salak marangoz becerememiş ben napiiiim.(Ne zorun vardı be adam sehpalar batıyor mu haaa :-x )
Yatak odasında durum daha da vahim,yatak başlığımızı kısaltmış.
uyduruk otellerdeki yatak başlıklarına dönmüş.Kısacık.E neden yaptın?Yastığı yaslıyamıyordum.Ne mantık değil mi arkadaşlar.Erkek olarak bu dünyaya gelmek vardı.
Müthiş bir pratik zeka,bir tek onlarda var,hele benimkinde kat be kat var.
Ha başka ne mi yapmış.
Televizyon dolabı.Onun da haltını yemiş.Televizyonun hemen alt kısmında bir boşluk vardı.Oraya uydu ve dvd yi koyuyorduk.O boşluk fazla gelmiş gözüne onu da kısalttırmış.
Eee şimdi cd koymak için dvd yi dışarı çıkarıp öyle takmak zorundasın cdyi.Çünkü kapak açılmıyor!
Balkon masamızı,benim az kullandığım çantalarımı,saklama kaplarımı ve daha pekçok şeyi de çöpe göndermiş.Fazlalıktı onlar diyor.
Sonuç ne peki,
Arzu Hanım relax olmak adına antidepresan hap almakta,
daha laylaylom olmakta,
at kocacım at,kestir yavrum,olmamış orasından da biçtir azcık hadi ellerine sağlık demekte
Yaa şimdi söyleyin ben çıldırmıyım da kim çıldırsın ha?
Napiyim ben bu adamı,yiyim mi çiğ çiğ?