Merhaba Ali Bey. Maalesef Nuray aynı gün saat 16.00 da hareket edecek tekrar İstanbul'a. yani 15.00 e kadar buralarda olabilir. O yüzden ancak öğlen saatlerinde görüşebiliriz gibi. Hoşçakalın.
Merhaba Ali Bey. Maalesef Nuray aynı gün saat 16.00 da hareket edecek tekrar İstanbul'a. yani 15.00 e kadar buralarda olabilir. O yüzden ancak öğlen saatlerinde görüşebiliriz gibi. Hoşçakalın.
Başka başka
canım bizim ankaralılar sadece ya neden buluşmuyoruz der ondan sonra buluşmaya karar verilince araki birini bulasın :-x
Merhaba,
Baharcım, Ankara buluşmasına birçok nedenle çok sevindim. Nuray'ın Ankara'ya gelmesi, Ankara'lılardan ses çıkması, vb. vb.
Efendim, o gün o saatte orada olmaya çalışacak arkadaşınız Figen
Sevgiler, teşekkürler
Figen'ciğim İnşallah buluşabiliriz. Çok mutlu olurum gelirsen.
arkadaşlar banu internetteki bir sorun dolayısı ile belli bir süre giremeyecek ama 5 mayısta melboda olacağını bildirmemi istedi sevgiler
İnşallah canım.
arkadaşlar
ben saat 07 00 gibi orada olacağım. çocuklardan ayrıldıktan sonra yalnız olacağım. öğlene kadar vakit geçireceğim. okuluma merhaba derim...fotoğraf çekerim ..
Ali bey sizinle de tanışmayı çok isterim. umarım vakit bulabilirsiniz..
Nuray hangi okul merak ettim canım.
merhabalar...
artık sonunda ankara'lılarda buluşacak demek.çok hoş ,keşke bende bebeğimi bırakacağım bir yer olsydı da gelseydim.sizleri kıskandım şimdi..