2,5 yılın hiçmi hatırı yokmuş yani!!!
Sizin adınıza üzüldüm Pınarcım. Umarım olaylar lehinize gelişir.
SAna kolay bir doğum diliyorum,
Sevgilerimle.
2,5 yılın hiçmi hatırı yokmuş yani!!!
Sizin adınıza üzüldüm Pınarcım. Umarım olaylar lehinize gelişir.
SAna kolay bir doğum diliyorum,
Sevgilerimle.
Bede hamileyken, doğuma on gün kala aynı durumu yaşadım. Çok zor biliyorum. ama ben ev sahibime yasal haklarım olduğunu onları kullanacağlmı söyledim. Bu arada iki ay gibi bir süre kazandım doğumdan iki ay sonra taşındım.
Birkre seni hemen çıkaramaz. ihtar göndermesi ve sebep sunması lazım. Ihtar göderdikten sonrada belli süren var. Bence sen buları bir avukatla görüş ve süre kazanmanın yollarını dene doğumdan sora taşınırsın.
Geçmiş olsun ve sağlıklı bir doğum yaparsın inşallah
Sevgili Pinar,
inan cok üzüldüm yahu bu insanda hic mi Allah korkusu yok hic mi acima duygusu yok bu is bir cocuk oyunu degil herhale.
Sen arkadaslarin da tavsiyesini dinle, bir avukat la görüs kiraci haklari diye birsey yokmu acaba?? Bu raada senin simdi kendini ve bebisini düsünmen gerek , herseyin yolunda gitmesini hayirlisi ilede bebisini kucagina alabilmeni dilerim.HERSEY DILEDIGIN GIBI OLSUN ALLAH BÜYÜKTÜR!!!!!!!!
Arkadaşım çok üzüldüm.Keşke kontratınız olsaydı.Ama ev sahibinizde çok acımasızmış madem halden anlamıyor hiç takma kafana.Versin mahkemeye uğraşsın dursun ozamana kadar zaten sende bebişte toparlanmış olursunuz uygun bir yer bulur taşınırsınız oda alsın evini başına çalsın.Sen hiç takma kafanı birşey yapamaz bebişine bak hayırlı doğumlar dilerim.En kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.Sevgiler
Pinarcim hic moralini bozma ve kafana da takma ali beyin yazdiklarina uy hic bir ev sahibi gerekcesi olsa bile bu kadar kisa sürede evi bosaltmanizi bekleyemez ...
sen bütün bunlardan uzak durmaya bak
börülceyi dört gözle bekliyoruz
Günaydın canım. Zor bir durum gerçekten. Ali bey bir avukat olarak gerekeni söylemiş. Çıkmıyoruz dediğiniz taktirde canınızı sıkacak bir şeyler olabilir. Süreyi uzatmak için bu yola başvurabilirsiniz ama bence bir an önce ev arama işlerine de girişseniz kafanızın rahatlığı açısından iyi olur gibime geliyor. Allah yardımcın olsun canım. Bebeğimiz şans getirecektir canını sıkma. Allah hayırlısını versin.
Biz de yeni evliyken başımıza gelmişti. Evi tutarken istediğiniz kadar oturursunuz bizim bir sürü evimiz var demişti ev sahibi. 2 sene sonra bir yılbaşı gecesi kapıya yaşlı bir kadınla bir adam geldi. Evi satın almışlar görmeden. Alt kata bakıp bizim evi almış hanımefendi. Çıkın ben oturacağım dedi. Biz de bi bakalım dedik ama. Ev aramaya başlayınca gördük ki kolay değil. Taşınmak çok büyük masraf, biz böyle bir yükün altına şu anda giremeyiz. Mahkemeye verdi 2 sene uzadı mahkeme, o arada da biz hazırlanmış olduk öyle çıktık evden.
Hiç üzülme, onun hakkı varsa senin de hakların var.
sevgiler...
Pınar'cığım yazını okuyunca üzüldüm ama öyle ev sahibinin kafasına esti diye cıkmayacaksınız demi yasal haklarınızı kullanacaksınız.Taşınmak o kadar zorki hele hele senin doğumuna 1 hafta kala, ne kadar gaddar insanlar var ya...
Canım üzülme sakın,sen bebeğini düşün .
sevgiler
Pınarcığım, senin şuanda tek düşünmen gereken şey bebeğin.Ali beyin dediği gibi kiracıyı çıkarmak o kadar kolay değil.
O yüzden sen bu konuyu tamamen kafandan at , bırak avukatınız uğraşsın.Sen minik börülceni beklemeye devam et canım.
ALLAH ALLAH KİŞİSEL BİR PROBLEM OLMADIKTAN SONRA VİJDANI OLAN KİMSE BUNU NASIL YAPABİLİRKİ ÜSTELİK DURUMUNDA MALUM YENİ EVE ASLA ÇIKAMAZSIN DURMUŞ DURMUŞTA BU ZAMANI MI BULMUŞ
İYİCE KONUŞUP ANLAŞIN BİR YANLIŞ ANLAMA VARDIR MUHAKKAK