malzemeler:
-1adet tavuk göğsü
-1adet tavuk kalça
-250 gr konserve mantar
-bezelye
beşamel için:
-2 yemek kaşığı un
-1 bardak tavuk suyu
-1 bardak süt
-çeyrek paket margarin
üzerine taze kaşar
yapılışı:
tavukaları haşlayıp didikledikten sonra doğranmış mantar ve haşlanmış bezelyeyele karıştırıyosun diğer taraftan beşameli için margarini ve unu kavuruyosun ve üzerine tavuk suyuyla süt ekleyip karıştırmaya devam ediyosun biraz tuz katıyosun piştikten sonra tavukların üzerine döküp karıştırıyosun bu karışımı borcama yayıyosun üzerine bolca rendelenmiş kaşar koyuyosun ve fırında üstü kızarana kadar pişiriyorsun.AFİYET OLSUN
ben de bu tarifi yeni öğrendim ve hemen yaptım süper bi lezzet denemenizi tavsiye ederim.