A sen hazır yapmıyo musun? Kız o zaman işkembe çorbası yaptığın gün beni çağırQUAKE yazdı:
hazır işkembe çorbası çok kötüü!
A sen hazır yapmıyo musun? Kız o zaman işkembe çorbası yaptığın gün beni çağırQUAKE yazdı:
Bir kez de ekmek yerine patates rendeleyip deneyin, bayılacaksınız.
sen asıl benim tarifime bayılacaksınjaponbebek yazdı:
arkadaşım tarife harfiyen uy olurmu? irmik de bildiğimiz irmik. 0 numarasıda neymiş ben çıkaramadım. birde kıyma makinesi yerine rondoda kıy bu karışımı. afiyet olsuunebru_arda yazdı:
Filizcim saol, haftasonu denenecektir Kokusu bile geldi burnuma
Öyle forumlarda yemek tarifleri vermekle olmaz Yapacaksıniz çağıracaksınız Böylece hem benim gibi yemek yapma özürlülerin karnı doyacak, hem de yazdığınız yemekler test edilmiş olacak
Bütün üyeleri çağırmanıza gerek yok, beni çağırın yeter
caponum patatesi çiğdenmi rendelicem.japonbebek yazdı:
hııım peynir ve sebze haa. denenmeli. kulakların çınlarsa bilki köfte yaptımmedip yazdı:
Filiz'cim, hazır köfte ustası olmuşken sana değişik bir köfte önerisinde bulunayım, ben bir kere yaptım daha ve çok hoşumuza gitti, tam tarifini veremeyeceğim ama sen çıkarsın içinden, köfte işte ne olacak;
500gr. kuzu-dana karışımı kıyma
normalde köfteye konulan baharaklar, 2 dilim ekmek içi
2 yumurta
kaşar peyniri rendesi 1 fincan ve
sebzeler: havuç, kabak, etli yeşil biber, domates, taze soğan(ben kuru koydum) (başka varmıydı hatırlayamadım)
rendeden geçirilmiş sebzeleri ve tüm diğer mazlemeyi yoğur ve bildiğin gibi köfte şeklinde yuvarla, galete ununa bula kızart,
değişik bir köfte tadı oldu, tavsiye ederim.
tamam ancincancım. taşınmadan çağırırım.Anjinsan yazdı:
yeşim'i de alırsın dimi geçerken evinden
evet çiğden köfte malzemelerini kaba koy, en son da patatesi rendele çiğ çiğ.ebru_arda yazdı:
caponum patatesi çiğdenmi rendelicem.japonbebek yazdı:
0 numarayı bende anlamadım. Heralde ince demek oluyor Ayrıca kıyma makinem olmadığından zaten rondoyla yapacağımdır.QUAKE yazdı:
arkadaşım tarife harfiyen uy olurmu? irmik de bildiğimiz irmik. 0 numarasıda neymiş ben çıkaramadım. birde kıyma makinesi yerine rondoda kıy bu karışımı. afiyet olsuunebru_arda yazdı:
Filizcim saol, haftasonu denenecektir Kokusu bile geldi burnuma
Bir de inegöl köfte tarifi bulsam iyi olucak .Varmı bilen