1. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 33 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

BEDENİME ÇOK YÜKLENİYORUM AMA KENDİME HİÇ BAKMIYORUM/2. sayfaya ekleme yaptım

Kendime iyi bakmıyorum özellikle kış meyvelerini sevmediğim için hemen hemen hiç meyve yemiyorum diyebilirim. Bu nedenle sebzeye ağırlık veriyorum ama yeterli olduğunu zannetmiyorum.

Kendime çok yükleniyorum ama hiç bakmıyorum galiba bu gidişle biryerlerden patlak verecek SOS diyecek bedenim. Bekliyorum bakalım ne zaman patlak verecek diye
    nasıl bakayım kendime...Siz nasıl bakıyorsunuz...

Re: BEDENİME ÇOK YÜKLENİYORUM AMA KENDİME HİÇ BAKMIYORUM

Vallahı bu aralar ben bol bol salata,ızgara, sebze haslamaları, meyve ozellıkle soylıyeyım canavarıyım.Spor yapıyorum.Ve yemek ıstedıgım seylerden az az yıyorum.Boylece hem saglıgımı koruyorum hem de formda kalıyorum.

AYNEN.........

Al bende de o kadar Banu, bu durum bayağıdır beni üzüyor...
    Her bakımdan kendimi bırakmış vaziyetteyim, uyanmanın zamanı geldi de geçiyor...
    Hem sağlık hemde bakım açısından....
    Ne cilt bakımı, ne saç bakımı ne de makyaj olayı kalmadı paspal paspal dolaşıyorum..
    Geçen gün karar aldım güya kendi kendime... Daha havalar ısınmadan kızın gardrobunu doldurdum ama baktım kendime çok uzun zamandır hiçbir şey almamışım buna dur demem lazım...
    en kısa zamanda yenilik yapmak zorundayım eskiden bunu daha sık yapardım ama şimdi pek mümkün olmuyor..
    Yemek yemekte cabası hep geçiştiriyorum zaten yavaş yediğimden Sude de mızmızlanınca atıştırıp kalkıyorum.
    Bakalım nereye kadar devam edecek böyle...
    Sevgiler...

genelde haftada 2-3 spora gidiyorum,yüzüyorum, aero fit ve de tai-yoga yapıyorum...

her hafta etimiz ve zeytinyağlımız var dolapta...

ama meyve konusunda ben de senin gibiyim..aklıma gelmez bir portakal alıp yemek..öyle durur onlar..neyse şimdi suyunu sıkıp içiyoruz yeni makinemle)

narinden ve mutludan sonra bal karışımlarına başlayacağım şimdi...

ama son 2-3 haftadır herşey aksadı hastalıklar yüzünden...

23 nisan hafta sonundan sonra tekrar başlayacağım..bir de şu çikolata tutkumu kesebilsem..

Banu'cum,

Bir sağlık dergisinde okumuştum, her kadının günde bir muz, bir portakal ve bir elma yemesi gerekir, diye. Ne yazık ki, king mandalinaın ve limonun dışında bütün turunçgillere allerjim var. Yiyemediğim daha birçok meyve var Yiyebildiklerim, armut, mango, çilek, kavun, karpuz, şeftali, nektarin, üzüm, erik ve birkaç tropikal meyve. Çok yararlı olmasına karşın kayısı yemem yasak! Ben yalnızca bir muz yiyorum günde, o kadar... Geri kalanını ihmal ediyorum. Sebze bol yiyoruz, ancak düzenli olarak salata yapmaya üşeniyoruz nedense.

Kendimi Alev'in iyi beslenmesine adadım. Maşallah, o fıstık gibi gelişirken, ben de çöküyorum Suç benim!!! Kendime bakmamayı sanki bir erdem haline getirdim. Haklısın, bir yerlerden patlak verecek. Buna meydan tanımadan, hemen önlem almalıyız. Ne eşimiz, ne çocuklarımız için, ÖNCELİKLİ OLARAK kendimiz için, özsaygımız ve özgüvenimiz için kendimize bakmalıyız. Sağolasın uyarın için!!!

ben hariç :)

Acayip meyve tutkunuyum...oğlumada onu aşılıyorum h.sonu da günde 3 çeşit meyva yedirmeye çalışıyorum markete gittiğimzide azar azar çeşit olsun diye alıyorum oğluma..Evde fırsatım olmuyor ama işyerine alıyorum ..çünkü çok aburcubur yerim onun yerine ayva, armut şimdide elma var...bu ara geçiş dönemi güzel meyva yok...hadi gelsin yaz meyvaları

aynen bende öyleyim sanki ben yazıyorum gibi hissettim çoğu zaman kendimi mağarada kalmış on çoçuklu kadın gibi hissediyorum ama bir çabam yok kadınlık adına bir ellerime krem sürüyorum ve buradan sesleniyorum böyle kendine bakan arkadaşlara tebriklerimi gönderiyorum hele birde spor falan yapanlara yıldız veriyorum

BEN YAZ-KIŞ FARKETMEZ HERZAMAN KENDİME BAKMAYA,YEDİĞİM İÇTİĞİM ŞEYLERE DİKKAT EDERİM...
    BENİMKİ GÜZELLİKTEN DAHA ÇOK İLERİKİ YAŞLARA YATIRIM OLUYOR..ÇÜNKÜ GENÇKEN NE KADAR ÇOK DİKKAT EDERSEM YAŞLANDIĞIMDA RAHAT EDECEĞİME İNANIYORUM....

BEN ŞANSLIYIM

Ben her meyveyi aşırı severim. Meyvesiz bir hayat düşünemem. Sebzeyide her zaman et yemeklerine tercih etmişimdir. Cola Fanta gibi içecekleri hiç sevemem, sigara kullanmam. Yani ideale yakın besleniyorum. Umarım faydasını görürüm.Hepinize sağlıklı bir yaşam.

-------------
    Berrin Güzel (40 yaşında), Pelin Su Güzel (34 aylık), Bebiş (13 haftadır anne karnında)

10. Re: BEN ŞANSLIYIM

BENDE HEP OZENMISIMDIR YEMEKDEN SONRAYA HANI MEYVE TABAGI KONUR VE YENIR.
    BIZDE OYLE SEYLER YAPILMAZ AMA SIRKETTE GUNDE 1 ELMA VEYA MUZ MUTLAKA YERIM.
    SENDE OYLE YAP SIRKETE GETIR ORDA YERSIN. KENDINEDE BAK NE DEMEK BEKLIYORUM ASKOLSUN.

SELAM,
    CIGDEM&ARDA