15 yaşındaydım Lise son sınıfta staja başlamıştım muhasebe bürosunda ilk o zaman rimel kalem sürmüştüm ama kendimi amma da beğeniyodum he
15 yaşındaydım Lise son sınıfta staja başlamıştım muhasebe bürosunda ilk o zaman rimel kalem sürmüştüm ama kendimi amma da beğeniyodum he
öğrencilerimden bazılarıda arasıra makyaj yapmaya özeniyor.onlara bir doktor arkadaşımın tavsiyelerini söylüyorum.bu tür kimyasal madde içerikli ürünlerin herkeste aynı etki yapmadığını kendilerinde alerji veya egzama oluşabileceğini böylece ciltte lekelenmelerin veya rahatsızlıkların meydana geleceğine buna razı olup olmadıklarını söylüyorum,hemen bırakıyorlar...
ben lise son sinifta basladim ama devir surekli degisiyor.. bence serra nin heveslenmesi cok normal demekki saglikli bir ergenlik donemi geciriyor.. okulda goruyorum hepsi oyle .. bence sadece haftasonu azicik parlaticiya izin verebilirsiniz.. cunku iice yasaklayinca bigun disarda kirmizi rujla goruverirsiniz mazallah
hafta sonları izni vereceğiz galiba artık
alışmalı büyüdüğüne kızımın
Üniversiteyi kazandığım yıl annem hazırlıklarımı yaparken bana içinde 2 adet ruj(uçuk tonlarda),rimel ve göz kalemlerinin olduğu küçük bir makyaj çantası hediye etti.....
Bende ilk makyajımı böylelikle 17 yaşımın içinde yaptım.
Ama lise son sınıfta dershaneye giderken makyaj yapmayan ben ve birkaç arkadaşım vardık... Far dahil full makyaj gelen arkadaşlarımız vardı. Şimdi ilkokul orta kısımdaki kızlar dahi yapıyorlar... Tuğcanın arkadaşlarından yapanlar var....annelerine şaşırıyorum sadece. :-x
elif şaşırma vallaelifgencer yazdı:
o Tuğcanın arkadaşlarından yapanlar var....annelerine şaşırıyorum sadece. :-x
serra nın yapmasına izin vermiyorum simdilik ama istiyoor
kimbilir o annelerde ne halde
sende iki tane erkek oohh ne makyaj derdiniz var ne giyim kuşam bizdeki gibi simdilik rahatsınız
canım,Tuğcan 12 yaşının içinde,sınıf arkadaşlarının makyajına gerçekten şaşırıyorum.S.E.S yazdı:
elif şaşırma vallaelifgencer yazdı:
o Tuğcanın arkadaşlarından yapanlar var....annelerine şaşırıyorum sadece. :-x
serra nın yapmasına izin vermiyorum simdilik ama istiyoor
kimbilir o annelerde ne halde
sende iki tane erkek oohh ne makyaj derdiniz var ne giyim kuşam bizdeki gibi simdilik rahatsınız
Anneleri onları ikna edebilmeli diye düşünüyorum.
Ama erkek çocuk konusunda haklısın ben Barbili kıyafetler ve pembe konusunda da didişirdim küçük zillilerle...