Kaç aylık hamilesin? Ne olur sağlam durmaya çalış, kocana moral vermeye çalış ki, daha pozitif asılsın iş bulmaya...
Yapabileceğimiz bir şey varsa özelden ulaşabilirsin.
Kaç aylık hamilesin? Ne olur sağlam durmaya çalış, kocana moral vermeye çalış ki, daha pozitif asılsın iş bulmaya...
Yapabileceğimiz bir şey varsa özelden ulaşabilirsin.
tahmin edebiliyorum cok uzgunsun,,benim de kizkardesimi isten cikardilar...ama esine destek ol,ona belli etmemey calis,,Allah bir kapiyi kapatirsa baska kapiyi acar..bebegin size sans getirecegine eminim..bizde ilk bebisimiz gelirken bir ara cok zorda kalmistik ama esime baska bir is kapisi cikti hic ummadigi bir anda..Allah a sigin,ben boyle durumlarda boyle yapiorum,,etrafinizda es dost akraba arkadas is icin sorun sorusturun bir faydasi olur ..ins en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyouruz,,kac aylik hamilesin?
İnsalllh daha iyi kapılar açılır eşin için.Yeniyıl size insalllh istediginiz herşeyi getirir.
allah bir kapıyı kapatır,,bir kapıyı açarmış...
umarım eşin tekrar hayırlı bir iş bulur,,,ve herşey gönlünüzce olur...
arkadaşlar merak etmişsiniz 1o haftalık hamileyim ben .. şu an bazı şeyleir atlatmaya çalışıypruz, ne olduğunuda anlamadan ... neyse lgilenen herkese teşekkür ederim.
iyi bayramlar ,iyi seneler
sevgiler umarım herşey iyi olur hepimiz için :
Moralinizi hemen bozmayın diyeceğim, ama bu mümkün değil biliyorum.
Herşeyde bir hayır (iyilik) vardır!..derler ya, inanmak lazım. Yaşadığımız iyi olaylardan sonra kötü şeyler yaşarız değil mi? İşte bazı kötü olaylar olduğunda da arkasından gelecek iyilikleri bilemeyiz.
Eminim ki karnınızdaki küçük hanım veya küçük bey evinize uğur getirecek. O, dünyaya gözlerini açmadan önce herşey düzelecek. Bebeklerin her eve mutluluk ve bolluk getirdiğine inanarım ben.