Kavacık-Beykoz sırtlarında bir numara yoktur
Yarın geleneksel komşular sucuk partisi vardır,kar beklenmektedir
Kavacık-Beykoz sırtlarında bir numara yoktur
Yarın geleneksel komşular sucuk partisi vardır,kar beklenmektedir
çok özledim oraları.
şimdi sağanak yağmur başladı burada
Eşim saat 9 gibi İstanbul'a doğru yola çıkmıştı fakat az önce aradı geri dönüyormuş.Çünkü inanılmaz bir kar yağışı var, böylesini görmedim dedi..
Allah yolarda olanları korusun.
Burası Ankara ama kar yok..Soğuk,ayaz var.Kar olsa daha iyi galiba bukadar soğuk olmaz o zaman.
Desene Pınar'cım kar buraya geliyor.Bizim Samsuna gitme işi olmayacak galiba.Pınar yazdı:
Eşim saat 9 gibi İstanbul'a doğru yola çıkmıştı fakat az önce aradı geri dönüyormuş.Çünkü inanılmaz bir kar yağışı var, böylesini görmedim dedi..
Hayırlısı olsun diyelim
buralara da yağsa ya artık
valla hazarı inandıramıyorum yılbaşının geldiğine
eskiden kocaman ağacımızı süslerdik 1 ay önceden altına kutu kutu hediyeler keyifle beklerdi yavrum e şimdi ağaç yok hediye kutusu yok kar da yok anne sen kandırıyosun beni galiba diyip duruyor yavrum
burda da kar yok allaha çok şükür
Valla Samsun'a gitmeye gönlün yok bir kere, ilk düşen kar tanesini bekliyorsun ben biliyorumGülay_Nilay_Çiftçi yazdı:
Desene Pınar'cım kar buraya geliyor.Bizim Samsuna gitme işi olmayacak galiba.Pınar yazdı:
Hayırlısı olsun diyelim
Önce eşimin Balıkesirden Ankaraya gelmesi lazım..Sonra Samsun.Pınar yazdı:
Valla Samsun'a gitmeye gönlün yok bir kere, ilk düşen kar tanesini bekliyorsun ben biliyorumGülay_Nilay_Çiftçi yazdı:
Hayırlısı olsun diyelim
Samsundakiler bizi bekliyo ne etcez