tarabya diyince aklıma ne geldi dersiniz tarabyada uşaklar etilerde yumuşaklar bugün yine formumdayım. pazartesi sendromunun bir şeklimi bu acaba
tarabya diyince aklıma ne geldi dersiniz tarabyada uşaklar etilerde yumuşaklar bugün yine formumdayım. pazartesi sendromunun bir şeklimi bu acaba
GEÇMİŞ OLSUN DİLA'YA ...
sahende yazdı:
Şu an birşey yok az önceki atıştırmalar öncü birlikten olsa gerek yavaş yavaş yaklaşıyor. Karadeniz tarafından geliyorlar.
zaten uyarı da yapmışlar bugün kar geliyor diye.
Ben evdeyim bugün. dila cumartesi gğnüğ anneçocuk toplantısından geldiğimde hapşırıp burun çekiyordu, dün akşam ateşi çıkar gibi oldu bekledim ilaç vermedim hemen 28 dereceyi görünce verdim ilacı .
3 gün sürer bu hali artık.
Annemlerde gittiler akşam aradı ağladı canım annem seni yalnız bırakıyorum diye. Gitme desem gitmeyecekti ben de yalnız kalmam sen git eğlen kardeşlerinle görüş dedim .
Yarın yanımda götüreceğim işe mecbur dila'yı.
SABAH İŞE GELİRKEN KAR YOKTU AMA HAVA SICAKLIĞI .-11 Dİ EVET EKSİ 11 SABAH SABAH ,GECEYİ SİZ DÜŞÜNÜN GAYRİ
burası z.burnun burdada hava güneşli tamamm
bakırköyde de kar dan eser yok... bekliyoruz..
tarabya son durum nedir bilgi beklioruss.
rumuz meraklı maltepe li
( bugün evdeyim yaa canım sıkılıyoo napiiim )
ben 4. levent'teyim gunesli gorunuyor ama soguk oldugu belli. herhalde kar topluyo (annem oyle der)
Ne hava atıyorsun bizde burda dizimize kadar suyun içerisindeydikaynur-anneoldum yazdı:
Dün, İstanbul'a 2 saat uzuaklıkta diz boyu karın içindeydim.. keh keh zamanınım olursa anlatırım
O vakti mümkünse tez yarat işim gücüm var çıkmadan okuyayım.
Bugün yağmur vardı burada,kar görmedik henüz...
uff hic sevmem karida ,kisida ,yagmuruda
ben yaz mevsimi cocuguyum ..yazi severim ..sicaktan kavrulsam yinede off demem
bu hafta cok isim var disarilarda .insallah yollari ,trafigi felc etmez