Dün gece uykum kaçtı, yatağımda dönüp dururken yan odada kızım da uyanmış, bana sesleniyordu. Saat 03-04.30 arası uyuyamadık. Sonunda onun isteği üzerine odasındaki kanepeye yattım ben de.
Rüyamda bir bebek gördüm, yeni doğmuştu, kuvöz gibi bir şeyin içinde bir yere götürülüyordu. Biraz hastaydı galiba. Sonra kızımı gördüm, ağlıyordu. Gözlerinden sicim gibi yaşlar iniyordu.
Sonra uyandım. Kızım da yatağında rüyasında ağlıyordu Kalkıp başını okşadım, sakinleşti.
Aynı anda uykumuzun kaçması ve rüyalarımızın benzer olması şaşırttı beni. Birbirimizi mi etkiliyoruz diye düşündüm
Bu gece de yattım ama şimdi hatırlamadığım kabuslar gördüm. Mekanik bir kadın sesi duyar gibi oldum. Ona uyandım, kocam uykusunda konuşuyordu sanki, ama sesi çok garipti. Şimdi sustu,ben de kalkıp salona geldim.
İki gündür huzursuzluğumu şuna bağladım ben de:
Cmt. akşamı gittiğim TAkva filmindeki garip tarikat sahneleri, yatmadan önce Nip/tuck seyretmem ve şu sıra Nuriye Akman'ın Örtü isimli romanını okumam. Örtünmek ve Hizbullah cinayetleri ile ilgili sinir sahneler anlatıyor...
Sanırım beynime aşırı yükleme yaptım, kızıma ne oldu onu bilmiyorum ama