bencede dizilere başlama..başladın mı mutlaka bakıyorsun..e o zamanda evde sohbet olayı olmuyor.öyle dizi izliyorsun.çok lazım ya..
beni soracak olursan avrupa yakası,binbir gece ve acı hayatı takip ediyorum.
bencede dizilere başlama..başladın mı mutlaka bakıyorsun..e o zamanda evde sohbet olayı olmuyor.öyle dizi izliyorsun.çok lazım ya..
beni soracak olursan avrupa yakası,binbir gece ve acı hayatı takip ediyorum.
Birsen'cimSelencik yazdı:
Hah ben de o dertten muzdaribim her güne bir dizi yerleştirememekten Ayol bulamadım izlemeye değer bir dizi dün akşam Ezo'ya takıldım biraz, Pazartesileri Beyaz Gelincik favorim, Cumaları Sıla'yı izliyordum ama sıkıldım senaryoyu beğenmedimMİRBE yazdı:
Etrafımda öyle örnekler görüyorum ki her güne 1 dizi ve akşamları ne bi yere giden ne misafir kabul eden ekrana yapışık tipler
Sonra Halil Ergün'ün dizisini iki bölümdür izlemeye çalışmaya çalışıyorum başka yok, varsa da günlerini unutuyorum zaten, denk gelirse izliyorum hem de mutfakta, salonu bana kaptırmıyorlar artık dizi muhabbetinden Oturur başından kalkmam korkusuyla kumanda saklanıyor benden
"Yaprak Dökümü" sürekli takip edilecek kadar heyecan verici sürükleyici gelmedi bana arada bir izle merakını gidermene yeter
Al bi yedek kumanda kendine
BÖLÜM ÖZETİ:
Boran,Yezda’nın ruhunu özgür bırakırken, Sıla da kendi özgürlüğüne uçmak için hazırlanmaktadır. Törenin ağırlığını ve Boran’a yaşatacağı acının yükünü omuzlarında taşıyan Sıla, İstanbul’a dönmeyi çok istediği halde, ruhunda çelişkiler yaşamaktadır. Emre Sıla’yı kaçmak için ikna etmeye çalışır. Narin, Azad ve Emre yola çıkmak için hazırdır ama Sıla uçağa binebilecek mi? Cihan öğrendiği önemli bilgileri, Boran Ağaya karşı kullanmak için, sinsi planlar peşindedir. Yeni kavuştuğu kızını, belki de sonsuza kadar yitirmek üzere olan Bedar Ana, yaşadığı belirsizlikten dolayı acı çekmektedir.
en iyisi tiryaki olmamak,dun aksam bekledim gecen haftaki bolumu verdiler terbiyesizler.. :-x
senin soruna cevap yok.binbir gecede sadece kızın para isteme vede adamın şey isteme sahnesini görmemiştim onun için şöööle bi baktım.muhabbet nasıl gelişmiş diye..
neyse asıl benim sorum erkekler aglamazı o günden bugüne çeke çeke şey ettiler resmen diziyi :-x
ay sinir oluyorum.pzt aksamlarıydı ne oldu da yayınlanmadı yoksa mıthatıma mı bişi oldu.terli terli su mu içtide çekim olmadı
Bunlarda hiç sır vermiyo yavsvildant yazdı:
BÖLÜM ÖZETİ:
Boran,Yezda’nın ruhunu özgür bırakırken, Sıla da kendi özgürlüğüne uçmak için hazırlanmaktadır. Törenin ağırlığını ve Boran’a yaşatacağı acının yükünü omuzlarında taşıyan Sıla, İstanbul’a dönmeyi çok istediği halde, ruhunda çelişkiler yaşamaktadır. Emre Sıla’yı kaçmak için ikna etmeye çalışır. Narin, Azad ve Emre yola çıkmak için hazırdır ama Sıla uçağa binebilecek mi? Cihan öğrendiği önemli bilgileri, Boran Ağaya karşı kullanmak için, sinsi planlar peşindedir. Yeni kavuştuğu kızını, belki de sonsuza kadar yitirmek üzere olan Bedar Ana, yaşadığı belirsizlikten dolayı acı çekmektedir.
ben sılayı izliyorum ama binbirgeceyi yakalamak nasip olmadı çok konuşuluyo güzel bi seneryo sanırım değişik dimi
Bu haberi sana vermek istemezdim o dediğin dizi yayından kaldırılmış bugünkü posta gazetesi tv sayfasında köşe haberiydi hatta izleyiciler 1'er ytl zarfta atv'ye göndereceklermişmiş
Ben de binbirgeceyi dün akşam izledim ilk. Tekrarı bana yaradı yani
Ben bir tek 300 bin dolarlık teklifin cevabını bekliyorum
Şimdi herkes kızdan ağır bir tepki beklerken, kızcağız 600 bin dolar diyormuş, mesela yaniii
Pınar yazdı:
Ben bir tek 300 bin dolarlık teklifin cevabını bekliyorum
Şimdi herkes kızdan ağır bir tepki beklerken, kızcağız 600 bin dolar diyormuş, mesela yaniii