Allah sevincini bozmasın inşallah daha iyi daha sağlıklı bir yaşam sürer bundan sonra.
Allah sevincini bozmasın inşallah daha iyi daha sağlıklı bir yaşam sürer bundan sonra.
çok sevindim böyle bir habere.keşke daha çok bağış yapılsa da tüm bekleyenler sağlığına kavuşsa.
verici gencin ailesini de tebrik etmek lazım çünkü o acıyla insanın bunu düşünebilmesi mucize.
esra'nın umarım 3 ayı da sorunsuz geçer ve tamamen sağlığına kavuşur.
Umarım dualarınız kabul olur Aynurcum, biran evvel Esra sağlığına kavuşur inşallah..
Gecmis olsun Aynur. Insallah sagligina kavusur kisa zamanda.
Umarım dualarınız kabul olur Aynurcum, biran evvel Esra sağlığına kavuşur inşallah..
aynurcum inanırmısın okurken gözyaşlarımı tutamadı. Allah vefat eden gencin ailesine sabır versin. mekanı cennet olsun.
size de çok çok geçmiş olsun. çok dikkatli ve titiz davranın lütfen. öpüyorum.
Evet arkadaşlar organ bağışının hassasiyetini canlı canlı yaşadık. yaşanmadan hiç birşeyin önemi tam bilinmiyor.
organ bağışı hayat kurtarır..
Esra için çok ama çok sevindim canım, inşallah böbrek vücuduna uyum sağlar da bundan sonra ki yaşamına sağlıklı devam eder.....
çok sevindim.
esra için ben de dua edeceğim.
ölen gence de Allah rahmet eylesin.
Aynur haberi Safureden duydugumda ne kadar sevindim anlatamam Dilerim Esra'nın vücudu organı reddetmez bundan sonraki hayatında çok daha saglıklı ve mutlu olur