Afferim Baris'a bravo. Ne guzel anlatmis duygularini, bende gurur duydum. opuyorum Baris'i
Afferim Baris'a bravo. Ne guzel anlatmis duygularini, bende gurur duydum. opuyorum Baris'i
yazdıklarınız cok gururlandırdı ve duygulandırdı beni
teşekkür ederim kendim ve oglum adına
öğlen gelsin öpeceğim hepiniz için
didem için ısıracagım ama
nuray'cım seni tebrik etmek istiyorum. böylesine duygulu bir çocuk yetiştirdiğin için..
benim yerime de öp onu.. daha güzel bir hediye olamaz bence.
nuray_ilbars yazdı:
Bu arada, gözleriniz bütün giysilerinize çok yakışıyor. Giysileriniz iyi de olsa kötü de olsa gözlerinizin güzelliği giysilerinizi önemsizleştiriyor.
Barış
vay beee,
bu ne güzel bir yazı böyle,bu işler genetik herhalde,anasının oğlu
tebrik ederim oğlunu bu ince düşüncesinden dolayı.
Nuray tebriker oğluna, çok güzel yazmış.
Öğretmeni için en güzel hediye olmuş.
Mektubun tamamı ve dygu aktarımı çok güzel ama ben de göz kısmına takıldım.
Bu nasıl iltifat etmek böyle..
Bir insana gözlerinin güzelliği ancak bu kadar güzel söylenebilir ..
Çok güzel bir hediye olmuş..Öğretmeni çok şaşırmıştır..
Bu arada çok şanslısınız, barış öğretmenini böyle sevdiğine göre, iyi bir öğretmeni var demektir..
Eline sağlık Barışcım..
Ne harika bir çocuk yetiştirmişsiniz. Açıkcası mektubu okurken o mektubu alacak olan öğretmenin yerinde olmayı istedim.
Aferin Barış'a.
ayyy evet yaa! iste budur! gozlerinden optum barisi.
odasini topluyosa, ev islerinde yardim da ediyosa o zaman bi de alnindan optum onu.
erkek cocuk dedin mi algisi, sosyal zekasi olacak...cunku ortalik algisiz muyendis erkeklerden gecilmiyo.
bravo nuraycim...harika bi erkek cocuk yetistiriyosun kizlarimiza
gel seni de opcem alnindan ve gozlerinden
evde bi tane algısız müyendis var zati, bir tanesi bir eve yeterbilmemgerek yazdı:
ayyy evet yaa! iste budur! gozlerinden optum barisi.
odasini topluyosa, ev islerinde yardim da ediyosa o zaman bi de alnindan optum onu.
erkek cocuk dedin mi algisi, sosyal zekasi olacak...cunku ortalik algisiz muyendis erkeklerden gecilmiyo.
bravo nuraycim...harika bi erkek cocuk yetistiriyosun kizlarimiza
gel seni de opcem alnindan ve gozlerinden