Kimler bakayim ben catliycam meraktan ben kime ciktim diye bir ip ucu bulamadim kimseden ben süpriz felan istemiyorum bana kulagima fisildasalar olmazmi mehvibecim bir göz yumsan bu merakli arkadasina ne oluuuuuuur
Kimler bakayim ben catliycam meraktan ben kime ciktim diye bir ip ucu bulamadim kimseden ben süpriz felan istemiyorum bana kulagima fisildasalar olmazmi mehvibecim bir göz yumsan bu merakli arkadasina ne oluuuuuuur
Pisst oyun bozanlik etme bakiiim sekercim, surpriz olucak bekle sabirli ol .
serden yazdı:
sabreden devris sabretmekten gebermis ölcüm meraktan bir iki tahminlerim var ama
ben...Nartaneleri yazdı:
Gökçe-Kayra yazdı:
ben...Nartaneleri yazdı:
tamamda gökcecim ben sana cikmadimki yoksa sanami ciktim
yok canım sen bana çıkmadın...beni listeden eleyebilirsin...
Gökçe-Kayra yazdı:
yok canım sen bana çıkmadın...beni listeden eleyebilirsin...
uf
Hiic birsey olmaz sekercim meraktan olunurmuymus hiiic . Bak azicik ornek al beni ne merak ettim nede acikladim bana cikan sekeri. Ipucu bilem vermedim ben . Ketumumdur cok fena .Nartaneleri yazdı:
serden yazdı:
sabreden devris sabretmekten gebermis ölcüm meraktan bir iki tahminlerim var ama
Ben kime ciktim bilmiyorum ama , benim hediyemin sahibi su anda benden gelecegini biliyor, belki de yarin ya da yarindan da yakin bir zamanda hediyesini elden aliyor olacak.
Sürpriz bozuldu bizde...
serden yazdı:
Hiic birsey olmaz sekercim meraktan olunurmuymus hiiic . Bak azicik ornek al beni ne merak ettim nede acikladim bana cikan sekeri. Ipucu bilem vermedim ben . Ketumumdur cok fena .Nartaneleri yazdı:
serden yazdı:
Bravo sana sen öylesin diye herkes sen gibim olmak zorundami alla alla mucuk