ben de esimin isleri iyi olsaydi ve bebegim biraz buyuyunce kendi isimi kurabilecek durumum olsaydi bir an bile dusunmezdim. kolay gelsin. saglikli dogumlar
ben de esimin isleri iyi olsaydi ve bebegim biraz buyuyunce kendi isimi kurabilecek durumum olsaydi bir an bile dusunmezdim. kolay gelsin. saglikli dogumlar
Öyle olmuyor,IREM_KIZ yazdı:
Maaşım çok kötü değil ama %50 lik kısmı bakıcı masrafı olur diyebilirim. Hem kendi işimi açma konusunu sadece konuşuyoruz sermaye falan yok yani ortada Eşim hallederiz diyo o kadar
Nilgün Demet Şener 2.bebeği ara vermeden yapacağım demiş, bende akşam eşime diyorum ki onun şartlarını bana sağla (biri yabancı bir Türk iki bakıcı, aşçı, temizlikçi bunlar sadece bildiklerim)seni 10 çocuk babası yaparım
Bende hem bakıcı hem temizlikçi var,annemler iki sokak ötemde oturuyor,kayınvalidemler bir alo ya bizdeler ama ben 3.düşünemem bile. Çok zor büyüyorlar ve çevrelerinde kaç kişi olursa olsun anneyi istiyorlar (haklı olarak).
Hem zaten Manevi 3.çocuğumuz oldu bile.
işten ayrılırsan ne olur ona baktım önce..
ve oyumu bundan yana kullandım..
önce ailen..
sonra iş..
madden sorun yaşanmazsa tabii..
o da olumsuz etkiler hepinizi cunku..
ama sanki herseye ragmen evde olmak daha iyi gibi..
en dogru kararı verebilmeni dilerim,
sağlıkla bebegine kavus insallah
Eğer yapabiliyorsan bebeğin büyüyene dek ara ver işine, ona bak...
Bundan daha güzeli yok inan bana...
rozen yazdı:
Biz de 26 haftalık olduk, bebekler birbirine yakın doğacak sanırım)
Doğum sonrası, normal izinlerimi kullandıktan sonra en az bir sene parasız izin almayı düşünüyorum. Çevremdeki herkes çocuğuma en az bir sene bakmam gerektiğini söylüyor zaten. Hızlı bir iş temposundan sonra nasıl olacak bilmiyorum ama şimdilik düşüncelerim bu yönde...
Sana hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum, ücretsiz izni vermezler onu bende düşündüm. Ücretsiz izni 6 aya kadar uzatabiliyorsun diye biliyorum
Yapabiliyorsan bebeğine kendin bak. Bir daha bebek olmuyorlar,o günler bir daha gelmiyor.
Bende evde kalma kısmını daha uygun buldum, tabi sonuç olarak karar verecek olan sensin. İnşallah senin için ve bebeğin için en doğru kararı verirsin.
ahlamak istiyorum ben...nilsubensu yazdı:
Yapabiliyorsan bebeğine kendin bak. Bir daha bebek olmuyorlar,o günler bir daha gelmiyor.
arkidişim
öncelikle 2.bebeğin hayırlı olsun.sağlıkla kucağaına al ve güle güle büyüt inşallah.
çalışma hayatına gelince sen zaten kafanda bitirmişsin çalışma olayını.
yazdıklarını okudum ve işi bırakmanın sana ,eşine ve bebeklerine daha iyi geleceğini gördüm.
hayırlısı ne ise o olsun canım.