kaç yaşında bu çocuk ayol.. bilmediğimden soruyorum..
nuray_ilbars yazdı:
bir kadına gözlerinin güzel olduğu böyle söylenir mi?nuray_ilbars yazdı:
Bu arada, gözleriniz bütün giysilerinize çok yakışıyor. Giysileriniz iyi de olsa kötü de olsa gözlerinizin güzelliği giysilerinizi önemsizleştiriyor.
benim oglum söyler
kadın ruhundan anlıyor ne diyelim
İçimden geçenleri özeline yazacağım
Bilyorsun benim sevme şeklimi şimdi burada ayıp olur
Ama gözlerim doldu, hatta şu anda akanları siliyorum...
Allah güzel günlerini göstersin , hep gururlandırsın bizleri.
bu yazıyı dedesine de okutun bence
Çok güzel yazmış.Ben de öğretmenlik yaptığım zamanda sınıfın tümü (50 kişi) bana buna benzer mektup hediye etmişlerdi.Aradan 8 yıl geçti hala saklıyorum.Şimdi o çocuklar üniversitede ve çoğuyla görüşüyorum.Harika bir duygu bu.Umarım değerini bilir ve saklar
11 yaşındanemo yazdı:
ben birara öğretmen olmak istiyordum..ezoferda yazdı:
Çok güzel yazmış.Ben de öğretmenlik yaptığım zamanda sınıfın tümü (50 kişi) bana buna benzer mektup hediye etmişlerdi.Aradan 8 yıl geçti hala saklıyorum.Şimdi o çocuklar üniversitede ve çoğuyla görüşüyorum.Harika bir duygu bu.Umarım değerini bilir ve saklar
cocuklarla olusan bu bagı tatmak için...
cok sanslısınız
maşallah, allah nazardan saklasın...sözel zeka almış başını gidiyo desene..diğerlerini bilmiyom daha..
Nuray masallah barisa valla cok duygulandim afferin öpüyorum senin güzel oglunu
Senin oğlun büyümüşte küçülmüş sanki, maşallah koskoca kadını ağlattıya bravo ona. Nasıl güzel şeyler yazmış, bende çok sulu göz oldum şu sıralar inşallah benim oğlumda barış gibi zeki olur beni çok duygulandırdı, tebrik ediyorum onu.
Gerçekten okurken tüylerim diken diken oldu. Bakar mısın Nuray, 11 yaşındaki delikanlı bizleri nasıl mestetti. Aferin bu küçük adama. Tabi en büyük pay senin. İnşallah biz de böyle yetiştirebiliriz çocuklarımızı.