Bilmiyorum. Ama sen kendin hiç uğraşma bence. Çünkü alt yazısı da galiba ayrı bir yerden indiriliyor filan. Anlamam ki hiç bu işlerden.
Bilmiyorum. Ama sen kendin hiç uğraşma bence. Çünkü alt yazısı da galiba ayrı bir yerden indiriliyor filan. Anlamam ki hiç bu işlerden.
Teşekkürler sawyermatsukaze yazdı:
Ben arkadaşımı bekleyeyim onda programlar filan vardır . Bu iş beni aşar ben beceremem.
Demek alt yazı da oluyor ama ben alt yazısı olmayana bilem razıyım hem daha rahat seyrederim.
3.sezon Abc televizyonunda her Çarşamba yayınlanıyor o yüzden biz her Perşembe seyrediyoruz.
Biliyormusun bilmiyorum ama 3.sezon kasım ayında ara verecek ve Şubat ayında devam edecek.
Perşembe günü 3.season episode 5'i seyrediyor olacağım,şanslı ben
Not;İnternette arama yaptığında her bölümü indirebileceğin onlarca site var biz dvx formatında seyrediyoruz televizyonda,çarşamba akşamı Amerika saati ile 20.00'de dizi yayınlanıyor Perşembe günü saat 07.00 gibi bize ulaşıyor.Bir kaç Türk sitede de Türkçe alt yazılı seyretme imkanın var ya da alacaksın bir dvx oynatıcı ardından özel bir site var oradan indireceksin ve gel keyfim gel