İnci formundaki misafirliğime dün son vermiş bulunuyorum

Cuma gününden beri doktordayım.Önce ortopediyle görüştüm 2 ay dinlenmemi söyledi... ben ve dinlenmek?... bakalım nasıl olacak

Troid kontrollerimi yaptırdım 6 ay sonrasına yeniden gitmek için onuda hallettim.

Dün en son sırtımda ve başımda kistleri (yağ bezeleriy deniyormuş) aldırdım.Beni gören Furkan "Anne delik deşik etmişler seni" diye dalga geçmiş olsada 1 saatlik cerrahi işlem sonucu dışarı çıkabildim.

Patolojiye doktorum gerek görmedi yinede istersem paytolojiye gönderebileceğini söyledi ne gerek var dedim size güveniyorum.Bir hastanın doktoruna güvenmesi güzel birşeymiş

Şuan omzum biraz ağrıyor buda normalmiş.Müdahale sırasında başımdakilerden birisi fazlaca kan kaybetmeme sebeb oldu.Şuan henüz saçlarımı yıkayamadım kızıl bir saçla dolaşıyorum.Birazdan doktorumu arayıp dikişlere su değip değmemesinde sorun olup olmadığını soracağım dün sormayı unuttum.Kolay değil 7-8 iğne yapıldı korkudan unuttum

Hafta sonu yatılı misafirim geliyor.Bu halimde kalkıp misafir için hazırlık yapacağım

İşte benden bu kadar kendimle ilgileniyorum ihmal etmiyorum ve mümkünse İnci'cim forumdan adımı siliniz