emirali yazdı:
ya okurken ağladım ne salak kadınmış bu yaaa
mühendismiş sonuçta eline para geçiyodur bunun ay bi yolunu bulupo siz konuşsanız olmazmı çocuğun çok etkilendiğini falan anlatsanız aman ağladım valla yaaa
bence siz bi şeyler yapıp bu kadınla iletişime geçin en azından babasına versin çocuğu düşünsenize o yaşlı adamın yanında ne kadar sıkılır
anne hiç çalışmamaış maddi durumu iyi...dede diyor ki tamam boşanacaksa boşansın biz ona ev nafaka para herşeyi veririrz yeterki çocuk anneyle olsun....ama sebep para değil çünkü tanıyanlar biliyor ailenin maddi sorunu olmadığını ...kısacası sorun ne anlamış değilim?bundan sonra boşanma olacağı kesin ama çocuk bu kafada bir anneyle ne kadar mutlu olur o da ayrı konu...birde benim gözlemlerim ilk kez beni yanılttı okula bir kaç kez geldiğinde ve servisle eve bırakırken kadının çocuğa davranışları öyle sıcak öyle müşfiktiki ne kadar düşkün çocuğuna diye düşünmüştüm...hatta bir kez ateşlendi aradık taksiyle okula gelene kadar 2 sefer aradı durumu iyi mi diye o anneden bu davranış bendede soru işaretleri bıraktı ama şu anda herşey sır....