İşin içinden cıkamadım arkadaşlar,fikirlerinize ihtiyacım var.

egenin bu sene meydana gelen rahatsızlıkları eşimi ve beni manevi olarak cok üzdü, fakat işin diğer yüzünde ise maddi olarakta cok acıldık.ssk lı olduğumuz için ilaçları özel aldık hep , sebebine gelince ssk ilaçlarını benzetme uygun düşerse doktorumuz murat131 arabası , devlet ilaçlarını mercedes olarak görmemiz.yani özel aldığım ilaç 1.sınıf kalıteyken ssk yansanayısını veriyor.buda tedavide cok etkili olmuyor malesef.artı bu son ameliyatımızı yine ssk ödemediği için özel olarak yapıldı.e birde yazın tatil masraflarıda bunların üstüne tuz biber oldu.
dolayısıyla kredi kartları , cevreden aldığımız borclar birikti.
eşimin maaşı standartın üstünde benimki normal ama yetmedi işte.
son zature olayından sonra bakıcımızdanda iyice sogudum , ama başkasına yeni baştan güvenmek,sil baştan yapmak istemiyorum.ve yeni başlayacak birisinin maaşıda cok ucuk olacak.adamlar uçmuş resmen maaş konusunda ,
kayınvalidem baksın diyoruz ama eşiminde benimde içime sinmiyor, kendisi hijyen , bir insan değil ve cocuk bakımı konusunda güvenmiyoruz.artı hasta zaten.
benim ailem izmirde , burada başka kimsemiz yok , günlerdir hem borçları hem egemizi düşünerek kafayı yiyeceğiz.
biraz önce eşim ile konuştum ,
son çare ve en iyisi izmire annemlerin yanına göndermek en fazla ağustosa kadar , yani benim izinime kadar , sonra dönüşte krese vermek ( çalıştıgım yerin)
annemlerin yanına göndermek mantık olarak olağnüstü fikir, çünkü annemler ona el bebek gül bebek bakacak, havası yumusak , arkadası da var , herkes orada ( tüm akrabalarımız , cocukları )
ama duygusal olarak kalbim el vermiyor ondan ayrılmaya , babası ile dışarı cıktıgı zaman bile ölüyorum , cok özlüyorum.
eşim 15 günde bir gideriz diyor.ya kafam cok karıstı,ne yapacağım bilmiyorum.
maddi olarak kendimizi düzeltmemiz lazım , ki bakıcı masrafı cıkınca otamatik olarak kısmi bir rahatlamamız olacak.ama ya ege.
öf ya........

akıl verin ...
siz olsanız ne yapardınız?nasıl yola başvururdunuz?