Şimdi diyeceksiniz ki ne gereksiz bir forum ?

Olsun o da lazım

Şaka bir yana ,yetişkinlere de dikkat eksikliği teşhisi koyuluyordur değil mi? Yani hep farkındayım ama tabi eskiden dikkat eksikliği diye bir şey bilmiyorduk ,yiyoduk terliği ,anlık uslu duruyorduk ,sonrasında kaldığımız yerden devam

Düşünüyorum da ,küçüklüğümden beri sabırsız biriyim. Her an her dakika değişebilirim. En önemlisi de bir konu üzerinde yoğunlaşamıyorum. Öğrenciyken de ,genelde ders dinlemezdim. Hiç ders çalışmazdım ,hala da çalışamıyorum Hayatımda hiç ders çalışmak için sabahlamadım,saatlerce ders çalışmadım,çalışamadım .İlle de çalışacaksam ses olmalı etrafımda ,sessizlik delirtiyor beni .

Her şeyden çok çabuk sıkılıyorum . Bunun önüne geçemedim . Bakınız şu sıralar okuldan baya baya sıkılıyorum ,nolur bu halim bilmem Derslerimden sadece biri berbat. Diğerlerine hiç kapak açmadan gayet te iyi notlar aldım. Ama çekirge bir sıçrar ,iki sıçrar ,daha nereye kadar sıçrayacağım yahu?

Şu son 4-5 senedir ara ara aklıma gelir. Acaba bende de dikkat eksikliği ya da ne bileyim ona benzer bir şey olabilir mi? Bazen ciddi problemler yaşıyorum bu dikkatsizliklerimle ilgili. Oğluma derken aslında ben ondan beterim

İşte eyle ...