Edward,Bellayı öldü sanıyor ya Rosalie uçurumdan atladı deyince.Ve evini arıyor.İşte o kısım;nerdogan yazdı:
Nasıl bulurum?Katre yazdı:
Edwar'dın ağzından olanı çok merak ediyorum ben,nete kitabın kabaca düşen taslağı bile harika,merak uyandırıcınerdogan yazdı:
Onu gördüm, ne düşünüyorum biliyor musunuz?Katre yazdı:
Tutulma,2 Temmuzda Türkiye'de ama 4. film ne zaman bilemiyorum
Bu kitap sonrasında üç adet daha çıkartılabilir.
Ben olsam yazardım.
'Beynim bilgiyle oynadı, garip desenler yarattı. Anlamsız.
“Edward?”
“Ne söylediğini anlamıyorum Rosalie.”
Uzun bir duraklama, birkaç insan kalp atışı kadar.
“O öldü Edward.”
Daha uzun bir duraklama.
“Ben… özür dilerim. Bilmeye hakkın var ama, diye düşündüm. Bella… iki gün önce kendini bir uçurumdan attı. Alice gördü; ama bir şey yapmak için çok geçti. Eğer zaman olsaydı yardım ederdi gerçi, sözünü bozardı. Charlie için ne yapabileceğine bakmak için gitti. Ona her zaman önem verdiğini bilirsin–”
Telefon kesildi. Kapattığımı anlamam birkaç saniye aldı.
Uzun, donmuş bir süre boyunca tozlu karanlıkta oturdum. Zaman sona ermiş gibiydi. Evren durmuş gibi.
Yavaşça, yaşlı bir adam gibi hareket ederek telefonu tekrar açtım ve bir daha asla aramayacağıma dair kendime söz verdiğim numarayı çevirdim.
Eğer oysa, kapatacaktım. Eğer Charlie’yse ihtiyacım olan bilgiyi alacaktım. Rosalie’nin hastalıklı küçük şakasının yalan olduğunu kanıtlayacak, sonra hiçliğime geri dönecektim.
“Swan evi.” diye cevapladı daha önce hiç duymadığım bir ses. Bir erkeğin güçlü sesi, kalın; ama hala genç.
Bununla ilgili anlam çıkarmak için duraklamadım.
“Ben Dr. Carlisle Cullen.” dedim babamın sesini kusursuzca taklit ederek. “Charlie ile konuşabilir miyim?”
“Burada değil.” diye cevapladı ses ve içindeki öfkeye hafifçe şaşırdım. Neredeyse hırlamaydı. Ama önemli değildi.
“Pekala, nerede o zaman?” dedim sabırsızlanarak.
Kısa bir duraklama oldu, sanki yabancı bilgiyi benden saklamak istiyormuş gibi.
“Cenazede.” dedi sonunda.
Telefonu tekrar kapattım. '
Bir forum sitesinde buldum.