şaduman sana bir şey anlatıcam umarım okursun.
benim kızkardeşimin görümcesi çok varlıklı bir aile hiç bir para sorunları ve gelecek kaygıları yok.ye iç yat derler ya böyle bir hayat.iki tane kızları vardı ne isterlerse sorunsuzca yapılan.ve bir gün kızlardan birinin canı dondurma yemek istiyor floryada kızkardeşimin evine gelip dayı bizi dondurma yemeğe götür demiş.onlarda tamam diyo karşı komşunun kızınıda alıp floryaya gidiyolar.dönüşte eve 5 dakikalık mesafede yeliz benim kardeşime ben cam kenarına geçicem kalk emel yenge demiş ve yer değiştikten bir dakka sonra içkili bir araba onlara çarpmış.gazeteler bile yazdı kazayı.arabadan komşu kızı ve kardeşimin görümcesinin kızlarının cansız bedenleri çıkıyor.kızkardeşim kocası oğlu günlerce hastanede kaldı iyileştiler çok şükür.ama kızları kaybettikkomşu kızıda evin tek evladı.şimdi yorulmayan iki güçlü aile ve evlatları yok hayatta.geri getirmek için inan servetlerini verirler her gün yorulalım yeterki yaşasın derler ama faydası yok.onun için yavrun sağlıklımı sen sağlıklımısın evladının başında tamam işte.geri kalan her şey hallolur.sevdiklerimizi canlarımızı kaybetmeyelim yeterki.bizden zengini yok.