Ben cok iyi hatirlamiyorum kitaplari, sadece 1'er kere okudum. Bir daha okuyup bunalimlara girmek istemiyorum su ara Sibel'cim. Hatirlayip gormek istediklerim:

Italya'da gecen herseyi gormek istiyorum.

Sen yazinca hatirladim, Bella ve Jacob'in her anini gormek istiyorum ben.

Edward'in sesini duydugu anlari gormek istiyorum, butun yaptigi cilginliklari gormek istiyorum.

Ama en cok da Solomon Trimble'i Sam Uley olarak gormek istiyorum, Bella'yi buldugu sahneyi gormek istiyorum.

S!BEL yazdı:

en cok görmeyi istedigim sahneler :
Bella nin Cullenlerin evindeki dogumgünü partisi... muhtesem etkileyici olmali, Bella cok güzel anlatmisti. bu defa beyaza ve ciceklere bürünmüs bir ortam bekliyorum. orada olacak tüm aksiyon sensasyonel olmali.!!
* Bella nin Edward'a " kendine iyi bakacagina dair " verdigi söz... eminim islenecektir ama o gözleri iyi oyunculuklari görmek icin sabirsizlaniyorum. bu defada Kristini yetersiz bulursam silecegim kendisini haberi olsun
* Charlie nin Edward'in lafi gecince yapacagi mimikler, ona sövmesi bilimum kötü hareket geldikten sonrada Bella ya verdigi cezanin islemedigini görmek.
* Bella ve Jake in motor sürmeleri, Bella nin Edward'in sesini duydugu yerler benim icin cok önemli, uygulama-sahne-kurgu hatasini kaldiramam
* Bella nin yasadigi mevsim gecisleri asla gözden kacmamali. hepimiz Edward'in yolunu filmde de gözlemeliyiz.
* mümkünse Edward'in yokken yasadiklarindan kesitler hic fena olmaz. sadece 2-3 sahneli Edward sahneli film sekersiz pastaya benzer.
sizin akliniza gelen sahneler varsa yazin bakalim neler cikacak )