shushu yazdı:
ABC’nin Lost sayfasında yeni bir oyun başladı.Oyun sahneler arasından favoriniz olan sahneyi seçme esasına dayanıyor.

1 hafta kadar sürecek bu oyunda Lost’un en unutulmaz anının seçilmesi hedeflenmiş. Her sezondan 4 favori sahne karşılaştırılıyor ve sizin için en unutulmaz olana oy veriyorsunuz. Ben haftanın sonunda kesinlikle herkes için en unutulmaz tek bir sahne olamayacağına inansamda, birinci sezondan itibaren olaylara kısa bir göz atma şansını sunuyor olmasından hoşlandım. Seçim yaparkende baya zorlandığım anlar oldu. 1. sezon 1. bölüm başlangıç sahnesi, Locke’ın 1. sezondaki “Bana ne yapıp, ne yapamayacağımı söyleme!” sahnesiyle kıyaslanmış. Burada seçim yapmak kolayken, 2. sezondan Michael’ın sevgili Ana Lucia’mızı öldürdüğü sahne ve Desmond’ın güvenlik anahtarını çevirdiği sahne arasında seçim yaparken baya kararsız kaldım. Kısacası nostaljik bir eğlence sunulmuş bizlere, Lost’u Lost Yapan En’ler sizleri bekliyor, bir göz atın derim.

http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=showdown

İyi eğlenceler!

paylaşan: ninni, ginsberg (alıntıdır, lostfan.net)

şu an seyredecek vaktim yok, ilk fırsatta bakmaya çalışacağım.
Dikkat ettim de uçaklar düşmüş adalar kaybolmuş yer yerinden oynamış benim hiç umurumda değil, nerede duygusal bir sahne var onu seçmişim. Yaptıkları masrafa yazık

Seçtiklerimi de yazayım

Round 1

Season 1:
1) 2
2) 2

Season 2:
1) 2
2) 1

Season 3:
1) 1
2) 2

Season 4: