serpil-hale-hande yazdı:
BURADAN SONRASI SPOILER ICERIR
E neydi o cocugun adi..HAni adadan getirmislerdi N..... ile asliyordu ama ismini hatirlayamadim.Hani babasi vampirdi de begendigi kadinlarla iliskiye girip bir suru cocuk yapiyordu.. Kizkardesleride vardi bunun..
O cocuk 150 yildir 18 yasinda gozukuyordu degil mi..Edward dan bile yasli olduguna inanamislardi hicbirisi..Ve N... e ninde onun gibi surekli 18 yasinda kalacagina cok sevinmislerdi..
ben yukari mesajimda dalga geciyorum ama isin asli da bu.. Jacob ve N....e bir sure sonra ayni yasta kalacaklar. Tabii bir de su var. YA Jacob bir sure sonra kurt adam olmayi birakip notmal yasam surmeye devam etmek isterse ne olacak.. Hani kurt adam olmayi birakinca yaslanmaya basliyorlar ya.. O zaman da sen mi isirip vampire cevirecen adamini.
ladybug yazdı:
Aslinda var ya merak ediyorum. Jacob yaslanmayacak kurt adam oldugu icin ya bence Nessie'de yaslanmayacak bir sure sonra o yasta kalacak :roll:
serpil-hale-hande yazdı:
Himmm otoriteyi kurma zamani geldi.>
Sevgili kizim N...e bana bak.Ayagini denk al.o cocuk sana gore cok bebek yuzlu..Simdi sen bebeksin anlamzsin ama iki yil icinde buyuyecen serpileecen.. eee nolacak sonra.. Onun yaninda sana nenenmi oglum bu diyecekler..
Bakiniz: bella Edward vampir yapacan yapmayacn kavgasi esnasinda sarfedilen sozler.