Öğleden sonra işyerine geldi hediyem, koca bir paket. Çok merak etmeme rağmen, paketin içindekilerin hangilerinin bana hangilerinin Defne Maya'ya ait oldugunu bilemedigimden eve kadar sabrettim

Az önce kızımla açtık tüm paketleri. Aç aç bitmedi. hepsi birbirinden güzel.
Tam da bu günlerde günlük tutma sevdasına düşmüş kızım anahtarlı günlüğüne bayıldı. Hemen ilk satırlarıni yazdı. Tokalarını yılbaşı partisine saklamaya karar verdi, balerin kıyafeti ile takacakmış. Kolye ve bilekliğini yarın okula giderken takacak. Yüzüğüme de el koydu, ona daha çok yakışırmış. Samsun magneti buzdolabımız üzerinde yerini aldı.
Asmalı kırmızı mumluğu aynı renk ayaklı mumluğumuzun olduğu köşeye astık. Resim çerçevesi içine güzel bir fotograf bulana kadar şimdilik bir köşeye kondu.

Şık mumlarımız özel günlerde yakılmak üzere yerlerini aldı almasına da ben onları yakmaya kıyamam ki.

Yazarken yoruldum ama hediyeler bitmedi

Sevgili Sureyya'nın emeğine sağlık.
Çok güzel bir kolye ve küpe takımı yapmış bana. Defne "kulaklarin delik değil ki, nasıl takacaksın küpeleri? istersen sakla ben büyüyünce takarım" dese de ilk fırsatta tıkanan deliklerimi yeniden açtıracağımdır

Bir de çok şık bir yılbaşı kart çıktı kutudan. Işıklı ve müzikli, özenle hazırlanmış, içinde çok güzel dilekler olan...

Daha bitmedi, yazmadıklarım var :P

Sevgili Süreyya, çok teşekkur ederiz, çok mutlu ettin bizi. Yeni yılın sana ve ailene sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim...

ps. hediye göndereceğım uzaktaki arkadaşım , hediyen bu hafta yola çıkacak. Umarım yılbaşından önce geçer eline...