Arkadaşlar birçoğunuz bilir, ben bostancı clubsporiumda spor okullarının koordinatörüyüm. Bu vesile ilede pek çok kez spor okulumuz bünyesinde sevgili yeşim ve muratında bilgisi ile anne çocuk istanbul üyelerine bostancı club sporum spor okullarında özel olanaklar tanındı.
Şimdi sporium bostancı da spor okullarında kamu çalışanlarına özel bir kampanya başladı. Bu kampanyanın artılarına artı, anne çocukluların da özel imkanlarını merak eden ve değerlendirmek isteyen olursa benimle özelden bağlantıya geçmenizi rica ederim.
Kampanya dahilinde tüm kamu çalışanları üyemiz olmayan ama burdan haberdar olanlarda zaten fayda sağlayacak. Ancak anne çocuklular artı imkanlarla faydalanacak.
Okulun özelliklerini anlatan linki aşağıda bulabilirsiniz.
Ancak tüm bunların dışında sizden özel bir ricam olacak.
Çevrenizde gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz, ebeveynlerinden biri olmayan veya maddi gücü olmayan ya da her ikisi birden özellikle kız çocuğu varsa lütfen bana bildirirmisiniz. Sunabileceğim hizmetlerden ücretsiz faydalanmalarını istiyorum. Bunla ilgili sayıyı gelen taleplere göre değerlendirmek sanırım daha doğru olur.
Gereken bilgileri özelime yollarsanız sanırım daha uygun olur.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://www.clubsporium.com/2007/bostanci/lang_tr/sportSchools_kis_spor_okullari.asp