Meric, burada ona 'flan' diyorlar, ben Krem Karamel diyorum, asli Brulee galiba?

Benim yengem ustasidir onun, bakir kaplarda firina surup yakar sekeri, sonra puding kismini ekler...Bir daha surer.

Benimki yanik degildi.

medip yazdı:
Serendipity yazdı:
..Krem karamelin kitini aldim, onunla yaptim, itiraf ediyorum. Uzerini yakmadim ayrica, vaktim ve alet edavatim yoktu...
Krem brule mi acaba dediğin, üzeri alet edevatla yakılan kendileri olur ya?
Bir de bayılırım, ben de edinmek istiyorum o sipirtolu çakmakımsı gereöten ama göremedim buralarda. Onun yerine, şekerini serptikten sonra fırının ızgara bölümünü açıp onunla yakıyorum şekerini. Ve çok oldu yapmayalı, canım da çekiyordu kaç zamandır.